Marketing

Turek
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 376
Registrace: 21.01.2012
Ahoj v jaké fází začínate u svých stránek s link buildingem. Já si třeba myslím, že stránky ještě nemusí být úplné (samozřejmě jsou vyjímky v případě že nabízím služby atp...) Tím že nejsou úplné, tak si minimálně z počátku zajistím aktualizaci a růst stránky z pohledu vyhledávačů. A návštěvník stejně hledá danou informaci v danou chvíli a určitě by nečekal na chvíli až dodělám informačně kompletně web. Jak to řešíte Vy?

Lany
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 429
Registrace: 15.12.2011
Já jsem tedy spíše typ, který nejprve dokončí plně stránky tak, jak si představuje, pak přijde fáze testování a názory kolegů atd, tedy stále hodnocení a úpravy, a až tímto vším projdu, tak pak teprve propagace a linkbuilding. Je to hlavně z důvodu, že když už něco nabízím nebo prezentuji, tak chci, aby to opravdu zaujalo a bylo dobře zpracované, než polovičaté a nedodělané. Sám to moc nemám rád, když přijdu na nedodělané stránky a teď co si o tom mám myslet, ale třeba je to jen můj názor :)

Pebro
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 145
Registrace: 18.11.2010
Já jsem zastánce úplně stejného postupu jako píše Lany.
Bevedo - vyhledávač produktů do domácnosti nebo na zahradu a magazínu Atlaso.cz
 Větrná růžice: Jak pochopit taje větru

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
U mě to funguje zase trochu jinak - dodělám to tak aby to fungovalo. Lehce to projdu, otestuji, zda nejsou nějaké chyby a pak tam pustím uživatele. Služba musí dobře fungovat, ale detaily a speciální funkce a přání nechávám na uživatelích.

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1915
Registrace: 22.05.2012
Já udělám jen základní strukturu webu a základní obsah, pak test na onpage faktory, ale jinak hned spoustim. Vse predchazi priparva textu ve Wordu. pak jen cekam, jak si to vyhledavace preberou a podle slabych mist dodelavam.

Marek L.
WD Trader: 4.38/5

Příspěvky: 1382
Registrace: 14.02.2011
Najskôr sa venujem obsahu a štruktúre stránky až po dokončení sa orientujem na linkbuilding.

basti
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 352
Registrace: 21.11.2011
Obvykle dodělám uživatelskou část a teprve pak to zveřejňuju. Zpočátku není návštěvnost nijak horentní, tak si v poklidu dodělávám administrátorské zázemí, ale to už běžný uživatel nevidí. Propagovat nedodělky mi přijde nevhodné, lidi přijdou a hned zpočátku je to může odradit. Ale zas holt ono nic není dokonalé a jednou se to prostě spustit musí. Někde taky nalajnuju jádro a to pak udělám a spustím a některé další služby dodělávám až pak, ale samozřejmě je to bonus, ne že by tam chyběly nějaké základní věci.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se