Marketing

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1915
Registrace: 22.05.2012
Protože mi admin zamkl předešlé téma přímo před nosem (drze :-D), chtěl jsem se zeptat - co si o tomhle systému myslíte? Je fér prodávat takto nasbírané profily a jejich LIKE? Když něčemu dám (+) tak proto, protože se mi to líbí. A když pak moje LIKE prodává někdo někomu, kdo provozuje něco, co mi sympatické není, není to trochu podraz?

2/ není náhodou FB vybaveno ochranným systémem proti spamování kontaktů (zasílání případných obchodních emailu) v takto získaném "harému" přátel?

3/ přidáváte si FB profil k projektu(nebo osobě), protože se Vám líbí nebo protože Vás někdo oslovil první?

Lukáš Jirsa
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 181
Registrace: 02.12.2011
Tak fér to neni když je to i proti pravidlům FB. Prodejem porušuješ pravidla FB a stránku tak může FB okamžitě smazat. I když jsi admin, tak není stránka tvým majetkem... Pořád je majetkem FB. Navíc 99 % stránek je nesmysl pro lidi, co FB žerou a dobré stránky jsou majetkem firem/umělců/dalších subjektů, co si je poctivě budujou. Nechápu, jak na tim vůbec může někdo uvažovat (bez urážky).

2) Reklama nejspíš probíhá prostě vydáním reklamního příspěvku.

3) na FB "se mi líbí" tak 10 stránek (účelově), ale stejně je nečtu. Většina lidí ale zběsile lajkuje cokoliv.

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1915
Registrace: 22.05.2012
hitow92: jen jsem chtěl vědět, jestli má někdo podobný názor nebo jestli jsem mimoň z Mimoně(občas si tak připadám, když vidím to co ostatní ne - narážím tak na naivitu, která u některých lidí nebere konce).

Facebooku jsem do dnes nějak na chuť nepřišel Google+ mi připadá daleko srozumitelnější. Na FB mám pár projektu napojených, protože přes něj chodí FB bot (doufám, že se zase někomu budu muset dokazovat, že má FB svého bota :-D).

Drago
Uživatelský avatar
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 966
Registrace: 10.11.2010
Já se k tomu dostal náhodou, když jsem zkoušel jak se dá vytvořit co největší Twitter účet.
1.1 Fake účty s 5K kontakty (víc nejde) se prodávaly na webfair. Ceny byly opravdu hezké. Zkus to tam dohledat.
1.2 LIKE se dají získat lehce přes systémy na výměnu like, followerů, +1ček atd. Není problém tam za pár dnů, přes falešný FB účet nasbírat dost bodů, aby jsi si nakoupil tisíce LIKE (součástí je většinou i autosurf, který necháš puštěný na pozadí a nasbíráš spousty bodů). Na počet like FB naprosto dlabe. Je mu to jedno. Můžeš jich mít desítky tisíc. Nejvíc jsem jich zkusil cca 500 a jsou tam dodnes. Pozor na G+1. Ten si to opravdu hlídá a neplatné nejdříve maže, později resetuje úplně a máš smůlu. Od té doby beru jako hodnocení kvality počet G+1 a tweetů (s originálním tlačítkem).
2. Něco tam určitě je, ale zřejmě to je o tom, umět to správně podat.
3. Mám tam cca 10 profilů, z toho 3 aktivní. Vytvořil jsem si je kvůli klikačkám, protože na hlavním profilu nemám lidi, co odklikávají stupiní FB hry :)

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1915
Registrace: 22.05.2012
Drago: proto mi tam jedna slepice pořád posílá pozvánku na nějaký hry :-D. sorry, ale ja FB moc neholduju, myslim, že to nejlepší má FB už za sebou...

Drago
Uživatelský avatar
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 966
Registrace: 10.11.2010
Lukáš Jirsa
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 181
Registrace: 02.12.2011
Pořád je to jen jeden velký startup, co ještě neumí pořádně generovat peníze. Osobně zastávám názor, že pokud nezačne po vzoru Googlu vstupovat i do jiných oblastí internetu, nepřežije. Rozhodně je to pořád spíš bublina a alespoň vstup na burzu trochu ukázal, jak strašně byl nadhodnocen... A to hodnota akcií ještě není na minimu.
Ani technologicky to není žádná sláva (což je ale pochopitelné vzhledem ke "stáří" a obrovskému růstu,) - je to taková chaotická slátanina všeho dohromady. Pokud si to ta hlavní masa uživatelů uvědomí a zjistí, jaký je rozdíl používat ucelený G+, FB může opravdu přímo implodovat.

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1915
Registrace: 22.05.2012
hitow92: tak přesně to si myslim taky...ignoruje vychytávky, se kterýma přichází konkurenti a zůstává při starém dinosauřím systému. Podívej se třeba na Badoo a jakým tempem nabírá lidi.

tim
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 189
Registrace: 11.07.2012
FB tady prece neni proto, aby jste vy byli spokojeni, ale aby oni meli penize.

http://articles.businessinsider.com/201 ... cebook-ceo

Obrázek
no cooking

mkurri
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 131
Registrace: 04.11.2010
Kupovat stránky na FB je riziko a nejistá investice, nikdy nevíš, jestli to náhodou nezruší ze strany FB, proto nechápu, že někdo je ochoten investovat do stránky 50k+... Ale jeho boj.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se