Marketing

Intra
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 4
Registrace: 19.07.2016
Dobrý den,

podnikáme v B2B segmentu. Chtěl bych se Vás zeptat, zda je tu někdo takový kdo podniká v B2B a jak řeší případně marketing? Na internetu je mnoho o B2C, nicméně o B2B velmi málo. Aplikovat Directmarketing nebo se zaměřit více na samotné SEO a příčky ve vyhledávačích?

Dále bych se chtěl zeptat zda někdo máte zkušenosti se službami seeky.cz či leady.cz - Jde mi o to. že na naše stránky sice chodí potencionální zákazníci, nicméně nějaký konverzní poměr návštěv vs získání zakázek je málo. Proto přemýšlíme o těchto službách a budeme rádi, pokud je tu někdo, kdo podá informace o tom, zda ta investice má cenu či nikoliv.

Budu rád za Vaše názory,

Díky.
L.

webdeals
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 80
Registrace: 09.02.2014
dobry den,
zrovna neco podobneho resime a taky jsem si stezoval, ze toho neni na netu moc. idealni je najit agenturu, ktera obsahne vsechno. Od vymysleni strategie po realizaci, ktera zahrnuje práce jako: digitalni marketing, navrh webu, eventy, PR, graficke prace.

Bohuzel, takovych moc neni.

Martin Líbal
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1
Registrace: 03.03.2017
Zdravím vás, pokud řešíte B2B a nemáte zatím jasno, napište mi na email head@centralmedia.cz. M.L.

HynekSochor
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1
Registrace: 18.01.2019
Dobrý den, my jsme překupníci barevných kovů takže se z 95% také pohybujeme v b2b trhu. Podle mě je nejlepší řešení zvolit agenturu, která Vám vytvoří program na Vaší míru. My jsme 2 roky zpátky navázali na spolupráci s touhle https://seoprofy.cz/ppc-reklama/ společností a zejména se nám zlepšily konverze a také nám dost pomohli se sociálními sítěmi. Takže co se týče b2b tak určitě radši agentura než živnostníci :)

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se