Marketing

Turek
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 376
Registrace: 21.01.2012
Dobrý den,

Ceníme si Vašeho zájmu udělat něco se svým životem a ne být závislý jen na penězích od státu. To, co Vám teď představím, je jeden z mála byznysů, který je tak trochu netradiční, ale velice populární. Jednak proto, že vydělá opravdu každý a to každý den, a navíc Vaše výdělky se ještě dobře zúročují. Vaším úkolem bude dělat firmě reklamu. Tedy zadat inzerci a za to získáte bonusové body a peníze. Práce Vám zabere zhruba 5 minut denně, ale ze začátku budeme od Vás vyžadovat pár hodin studia k pochopení systému. Denní inzercí (asi 5 min práce) si vyděláte 1-4 usd. Ve svém účtu budete mít vše nastaveno a nachystáno. Jednoduše si zkopírujete text a vložíte do připravené stránky, velice jednoduché. Dále je zde mnoho možností, jak si vydělat další peníze a na tuhle cestu Vás navedeme. Vše je velice dobře propracované a s narůstajícím úspěchem firmy jste odměňováni i Vy.
Až se zaregistrujete, firma Vám na 60 dní poskytne 100USD, a Vy po dobu těch 60 dní budete zadávat denně 1-2 inzerce a budete tak zhodnocovat půjčených 100USD. Po 60ti dnech si firma těch 100USD odebere a Vám zbude cca 150USD, které budete moci dále zhodnocovat, pokračovat se zadáváním inzerce a vydělávat dál, ale po 60ti dnech, pokud budete chtít pokračovat, musíte se posunout o stupínek výš a platit firmě měsíčně 10USD, což není problém, protože kromě první platby za upgrade, která musí být provedena z účtu, to jde strhávat z měsíčních výdělků. Pokud za těch 60 dní nebudete spokojeni, a nebo budete mít pochybnosti, přestanete zadávat denní inzerci a firma Vás automaticky vyškrtne, takže nic neproděláte! Nic neriskujete, nic neztratíte! Pouze vydělaných 150USD, takže 10USD poplatek je maličkost. Do naší firmy ale vstupují lidé, kteří pod naším vedením přechází po týdnu na vyšší pozici, protože všemu rozumí a ví, jaké slušné peníze si zde mohou vydělat. Podmínkou je samozřejmě 18 let.
Pokud budete mít nadále zájem o spolupráci, ozvěte se a pomohu Vám s registrací a vysvětlením vkládání inzerce! Připomínám, že máte 60 dní na to změnit Váš život, naše firma Vám hází pomyslný záchranný kruh a je na každém z Vás, jestli ho chytíte, nebo i překonáte pár překážek, než ho chytit budete moci. Každopádně s naší pomocí uspěje každý.

Prosím o odpověď do 24 hodin. V případě nezájmu doufáme, že uspějete v jiném druhu podnikání.
Přeji hezký den,


David Hořava

Co si o tom myslíte.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se