Marketing

Bobb11
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 45
Registrace: 13.09.2012
Zdravím,

chtěl bych se zeptat, jestli se vám nějak pohybují pozice webů. Mi připadá, že ani jeden web, na žádné klíčové slovo na které mám projekty nepohybuje :D Buď je to můj dojem nebo se seznam.cz zasekl na svém ultra super designu, protože ten mě neustále otravuje.

Jo ještě mi po cca víc jak týdnu a půl nepřidal web do svého vyhledávání. Cca před půlrokem jsem tak měl nově začínající web na seznamu do týdne :D

Navíc jednou jsem si chtěl zkusit ten jejich vzhled. Od té doby, co jsem si to přepnul zpátky na starý. Tak pokaždé když dám stranu číslo dva, tak mě to přepne na nový vzhled. Když se pak zase přepnu na starý, tak jsem znovu na první straně!!!

A co je nejhorší, že na seznamu sedí asi opice, protože sami neví co s tím :D

cniry
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 26
Registrace: 26.11.2012
Seznamu přidání nového webu vždy trvalo hrozně dlouho... běžně jsem čekal i měsíc...
Můžu se zeptat, jak jste si změnil ten vzhled na nový? Rád bych se na něj také podíval
Senior PHP/GO developer s desetiletýmí zkušenostmi s webovým i eshopovým vývojem.

raR2
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 271
Registrace: 01.03.2013
Když jsme u toho seznamu, tak bych se chtěl zeptat, kdy se naposledy hýbal Srank? Jinak nové weby seznamu trvají dlouho, ale třeba u mého půlrok starého webu se teď poslední dobou indexují nové stránky klidně třeba i v ten den, co ho umístím na web, což mě docela překvapuje :D

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1915
Registrace: 22.05.2012
Poslední dobou Seznam dost nadržuje novým (a často nekvalitním) webům - zase o5 záměr prodat více reklamy. Takže web, který má jen 3 podstránky, skoro nulový textový obsah, pulroční historii, ale podpory několika tisícu zpětných odkazu z jednoho zdraje je teď před mým webem, který má daleko lépe provedenou SEO podporu.
Na Googlu je vyhledávání daleko větším přínosem pro uživatele.

Jinak co se týče doby zaindexování nového webu - čekám u Seznamu už 3.týden (asi má ten Jouda, co tam mačká klavesu "přidat" hodně práce s nakupováním dárků :-D . Jen doufám, že se trefí a nezmačkne tu druhou klávesu "Fuck off")

365solutions
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 30
Registrace: 25.12.2012
Bobbe11, na sledování pozic použij http://www.collabim.cz, pro jeden web to je grátis (byť tam nějaká omezení jsou). A s tou indexací si nic nedělej, seznam je šnek. Na druhou stranu mu podobně trvá, aby z indexu vyřadil pochybné weby, což je u Googlu kolikrát otázkou chvilky :D

KateřinaH
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 60
Registrace: 04.03.2013
Seznam je totiž asi příšerně zaneprázdněný. :D A pokud jim nedáš prachy, tak máš smůlu.
Kvalitní skluzavka, která vydrží. Tobogán ke každému bazénu. Sklolaminát a jeho výrobky.

FondilRS
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 4
Registrace: 01.03.2012
Ohledně pohybu Sranku - já jsem změnu zaznamenal asi měsíc až dva zpátky. Možná je problém v tom, že nemáš dostatek impulsů ke zvýšení/snížení ranků a proto se nic neděje.
Pozice na Seznamu se mi hýbou ještě častěji, většinou alespoň jednou týdně. Nemám problém s dostáváním stránek do indexu, stačí používat formulář zde http://search.seznam.cz/pridej-stranku

alijosha
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.68/5

Příspěvky: 2482
Registrace: 01.02.2011
Pozice se hýbou, jelikož mi ze Seznamu proudí postupně stále víc a víc návštěvníků, než tomu bylo v minulosti a nedělám pro to aktivně vůbec nic (žádné SEO nesmysly), krom nového obsahu :-)
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se