Marketing

Krcmic.cz
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 62
Registrace: 05.04.2012
Potřeboval bych trošku poradit s tématy pro náš web Objevit.cz. Protože zde funguje převážně IT komunita, což je právě cílovka, pro kterou je náš web primárně určen, zajímá mě, o čem byste si rádi přečetli. Jaký návod byste na webu ocenili (jak rozjet, jak upravit) atd.

Díky všem za přínosné komentáře. Vzhled webu prosím nekomentovat, úpěnlivě se na něm pracuje :-).

Jen připojím, která témata zpracováváme - seriál o tom, jak dělat SEO pro web (s praktickými ukázkami a tipy), pár článků pro BFÚ (klávesové zkratky apod.). Rozjíždíme sekci o hrách na PC.

PS: Připravujeme rozhovor s Martinem Kasou, tak jestli můžete, klidně napište, co by vás zajímalo, na co byste se jej rádi zeptali.

janKali
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.33/5

Příspěvky: 987
Registrace: 05.08.2012
K magazínu sám nic nemám, ale doporučil bych tuto anketní otázku položit přímo na webu samotných čtenářům - to je cílovka a právě oni by ti měli říci, co je zajímá. Tady se sice asi něco dozvíš, ale informace nemusí být zcela relevantní. Pokud to má být pokus o reklamu a jednorázové zvýšení návštěvnosti, tak pak....

Krcmic.cz
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 62
Registrace: 05.04.2012
Mě práve zajímají tipy od lidí odsud z fóra. Víc hlav, víc ví. Samozřejmě nějaká anketa bude. Na web k nám chodí zatím BFU, což bych chtěl změnit, proto ta otázka do placu.

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
Oblíbil jsem si rubriku Connect ze Živě. Dále rozhovory s významnými IT osobnostmi, které mají nějaký projekt. Na Objevit ještě za Jirky to bylo jedinné co jsem četl. Dále Jirka na MP měl příběhy úspěšných lidí, jak začínali, v čem podnikali...

Krcmic.cz
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 62
Registrace: 05.04.2012
Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se