Marketing

Lany
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 429
Registrace: 15.12.2011
Dobrý den,

potřeboval bych radu. Mám navrženy nové vizitky, pěkně graficky zpracované a oboustranné. Chtěl bych, aby vizitky nebyly na úplně obyčejném papíře, ale aby sami o sobě vypadali už trochu lépe. Našel jsem na stránkách jedné firmy materiály jako ražené plátno, imitace kůže nebo stříbrná metal: http://www.tisk-vizitek.cz/cenik-tisku.html (jsou tam i fotografie). Nemáte s tím nějaké zkušenosti, nebo jaké vizitky se Vám osobně nejvíce líbí? Případně znáte i jiné materiály?

Děkuji za odpovědi.

Gipa
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 31
Registrace: 05.04.2012
Léta používám namísto vizitek jednostranně laminované kalendáříky. Většina lidí to vyhodí až za rok. U svých e-shopů sleduji něco jako ocas komety - tedy že objednávky přicházejí především z okolí míst, kudy jsem nedávno projela a rozdala štědře kalendáříky. Ročně jsou jich tisíce - těch kalendáříků. Vizitek jako takových rozdám jen pár. Tiskneme zase za měsíc :-)

Lany
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 429
Registrace: 15.12.2011
Na obchodním jednání si bohužel nemohu dovolit dávat kalendářík, působilo by to neprofesionálně. Ale musím uznat, že pro propagaci eshopu je to moc pěkný tah :)

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
Také hledám a kromě tisk-vizitek.cz jsem nenašel další tiskárnu, která by něco podobného nabízela. Ostatní tiskárny soupeří cenou a na kvalitu moc nehledí, ale asi nejsem ta správná cílová skupina :)

Lany
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 429
Registrace: 15.12.2011
Udělal jsem kompromis, zadal jsem si každou po 50ti a uvidíme, která bude ve finále nejlepší :D :D Jinak s tím, co jsi napsal, naprosto souhlasím. Většina jede na cenu, než aby nabízela i jiné materiály jako práce tato tiskárna.

Gipa
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 31
Registrace: 05.04.2012
V mém případě je kvalita výborný ofsetový tisk, ale zase se moc nehledí na množství. 1500 ks stejných a násobky. Což je pro někoho přinejmenším trochu moc. To je daň kvalitního ofsetu, že nejvíc stojí příprava a pak jde už jen o papír, barvy a laminovací folii. Nicméně o zakázky není nouze. Záleží samozřejmě na tom, co dotyčný dělá. Já denně přijdu do styku i se stovkou zákazníků, takže toho likviduju hodně.

jamalino
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 3
Registrace: 24.02.2012
Ahoj,
shodou okolností jsem se nedávno o tomhle tématu bavil s jedním klukem, co se o to celkem zajímá. Jeho otec má vlastní tiskárnu. Vzal jsem si od něj vizitku, tak ho můžete zkusit zkontaktovat :-)

jakub@printbenefit.cz
web je extravizitky.cz
[url=http://www.veselydomov.cz/]Vybavení pro dětské pokoje[/url]

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se