pepperos - příspěvky

Moje příspěvky na fóru

Re: Štítky ve wordpressu


Štítky jsou super, používáme na některých projektech pro kategorizaci příspěvků, které chceme více zviditelnit. Vybrané štítky pak zaindexujeme a často přináší i návštěvníky z vyhledávačů. Ale nic se nesmí přehánět, aby pak kvůli duplicitě na neuniká...
Přejít na příspěvek »

Re: Nástroj na ranky jednotlivých podstránek


A nebo ruční metoda: použít nástroj jako http://xrank.cz, rozdělit výstup ze sitemap.xml do oddílů po 60 URL a výsledky kopírovat do excelu, dokud nebudou všechny URL proskenované. :-)
Přejít na příspěvek »

Re: Linkovací systém Jagg.cz


Zdravím, jagg.cz a další lze použít. V některých oborech generují i návštěvnost, což je dobré, vzhledem k tomu, jak jendoduché je zmínku o novém článku na web umístit, zkoušeli jsme v různých oborech. Nejlépe nám to fungovlao v marketingu.
Přejít na příspěvek »

Re: Pronájem domény. Ano či Ne?


Pronájem jsem párkrát zažil, nicméně z mého pohledu to není nic zajímavého. protože web se má budovat dlouhodobě, jeho autorita, známost, je propojený s brandem. A vědět, že doména, kteoru posiluji není moje, mi nedává příliš smysl.
Přejít na příspěvek »

Re: Představení- návrhy na zlepšení


Zdravím,
já mám rád čistý design, tyto krabicové vzhledy mi přijdou dost chaotické, dlouho se v nich orientuji, než najdu to, co mám udělat. Ale vypadá to moderně. :-)
Přejít na příspěvek »

OnlineJazyky.cz- Affiliate program, prodej jazykových kurzů


Propagujte jazykové kurzy angličtiny a získejte provizi za každého nového zákazníka, kterého nám doporučíte. Stačí se zaregistrovat, umístit na vaše stránky odkaz, banner či jiný formát reklamy, který vám nabídneme a už můžete vydělávat. https://dl...
Přejít na příspěvek »

Re: Dárky nakoupeny?


To jste všichni nakoupili dárky již v říjnu a v listopadu? To se divim. Já je shánim vždy na poslední chvíli.
Přejít na příspěvek »