Nabízím své služby pro studenty

Informace o nabídce
Cena 1 Kč
Objednat
Hodnocení N/A
Spolehlivost N/A
Popis nabídky

Dobrý den, nabízím své služby studentům, který nestíhají vypracovat podklady k závěrečné práci. Nebo jim chybí nápady, zdroje, zkušenosti?. Nebo prostě vedle školy pracuji a ví že svůj čas můžou využít efektivněji. A hlavně těm, kterým se dělají  vrásky hořící termíny prezentací nebo seminárních prací. Ale i těm který, mají závěrečnou práci téměř hotovou a nemají čas nebo se jim nedaří nastavit požadované parametry MS Office (Word, Excel, Power Point a další).

Tak v tom případě čtete správný inzerát. Společně vyřešíme všechny vaše problémy podle specifických individuálních potřeb.  Bleskově se společně vyřešíme vstupní parametry práce, termíny vypracování podkladů a navrhnu cenu provedených prací. Mým heslem  je 100% garance originality podkladů, záruka kvality vypracovaných informací a také dodržování dohodnutých termínů. Pracuji diskrétně  a svým klientům garantují absolutní anonymitu. Není nikdy nutné uvádět osobní údaje jako jméno, příjmení či adresu. V případě, že mi některý z těchto údajů poskytnete, nebudu ho archivovat, ani nijak dále šířit, či zpracovávat.

Nepodléhejte panice z šibeničních termínů, neváhejte a vytvořte si u mě nezávaznou objednávku! Nechte si ode mě zaslat konkrétní cenovou nabídku šitou na míru. Miluji a čekám na nové výzvy a možnosti pomoci dalším a dalším klientům. Vypracování diplomky a bakalářky nebo seminárky kvalitně a anonymně.

Stačí odpovědět! Těším se.