Nápady & návrhy

stephan
WD Trader: 4.75/5

Příspěvky: 661
Registrace: 12.01.2012
Behem jedne diskuze jsem se bohuzel pustil do delsi a nesmyslne diskuze, protoze jsem se snazil obhajovat svuj nazor pred clovekem, ktery vubec nerespektuje nazory druhych.

Behem diskuze jsem byl neprimo narknut z toho, ze jsem si prisel pouze pro body. Proto bych chtel pozadat o zruseni vsech MYCH bodu za vcerejsi diskuzi o cene domen.

Ale hlavne bych chtel navrhnout vylepseni pro webdeal a to dobrovolne zruseni bodu. Mohlo by to vypadat tak, ze bych si v nastaveni mohl vybrat, jestli chci za sve komentare ziskavat body a nebo ne. Nebo by se tato moznost mohla zaskrtnout primo pri psani komentare a ziskavat body pouze za komentare, ktere jsou dle meho nazoru prospesne. Tim bych mohl regulovat vyplacene body, ale hlavne bych mohl odpovedet klidne jednim smajlikem aniz bych byl narknut z toho, ze sbiram pouze body.

Jake jsou vase nazory?

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
Body jsem ti odečetl
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

honzasochurek
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 168
Registrace: 25.04.2012
Ano, možnost by to byla, pokud se jich chceš zbavit, můžeš je věnovat na charitu.

Lany
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 429
Registrace: 15.12.2011
Já bych se za své názory nestyděl a nařknutí ze získávání bodů, to myslím jedna diskuze neudělá tolik, aby to bylo nějak znatelné. Pokud máš vlastní pocit, že je nechceš, tak udělej jak psal honzasochurek a věnuj je na charitu. Odečítání bych asi neřešil :)

stephan
WD Trader: 4.75/5

Příspěvky: 661
Registrace: 12.01.2012
Lany, ja se za sve nazory nestydim. Ale vcerejsi diskuze me vazne vytocila a to uz je co rict, protoze vetsinou mam podobne webchytralky u prdele. Ale kdyz se do toho pustil Jirka Rostecky a zacal hodnotit diskuzi (aniz by precetl vsechny komentare), tak me to velmi zklamalo. Pak Infovia zacal placat nesmysly o tom, ze si hrabu body. Proto jsem navrhl tuto vychytavku, aby to umlcelo podobne narky. Sice body nemusim nikdy pouzit nebo je mohu dat na charitu, ale tihle chytralci o tom nikdy nebudou vedet, takze by bylo prospesne, kdybych se v podobnych diskuzich mohl zreknout bodu.

Myslim, ze za dobu fungovani webdealu jsem prispival docela pravidelne, ackoliv se WD body neudelovaly. Ano, je pravda, ze v posledni dobe prispivam casteji, ale duvodem rozhodne nejsou WD body (Chci pomoci k rozvoji webdealu - vcera jsem napr. psal email majiteli, ze tady blbne vytvareni poptavek, kdyby mi byl webdeal ukradeny, tak si pockam az na to prijde majitel sam). Jsem na studiich v Nemecku, takze jsem mel jine starosti nez prispivani na fora. V poslednich tydnech mam vice casu a proto prispivam vice tady na webdealu, prispivam vice i na webtrhu a prispivam vice i na jinych forech.

Pokud si nekdo mysli, ze mi jde pouze o nahrabani bodu a nejsou moje prispevky relevantni, tak at mi to klidne napise (verejne nebo do PM). S kritikou nemam vubec zadny problem.

tim
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 189
Registrace: 11.07.2012
stephan píše:
Behem diskuze jsem byl neprimo narknut z toho, ze jsem si prisel pouze pro body. Proto bych chtel pozadat o zruseni vsech MYCH bodu za vcerejsi diskuzi o cene domen.


To neni zpusob jak reaguje dospely clovek, kdyz mu male dite rekne nejakou blbost.
no cooking

freez
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2458
Registrace: 29.10.2011
Já tedy využívám věnování bodů na charitu také, udržuji si nějaký stabilní počet bodů. I když poslední příspěvek na charitu se mi nějak nepovedl, resp nevím jestli už je systém funkční, sebralo mi to třikrát tolik bodů než jsem chtěl, protože jsem už přispíval opakovaně. Nicméně pokud chceš mít klid na duši, věnuj body na charitu a nemusíš pak žádat o odebrání.
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
stephan - tato funkce je opravdu zbytečná, v současné době se soustředíme na jiné priority. Pokud kdokoliv nemá zájem o WB a chce je odečíst, není nic jednoduššího než se prostřednictvím soukromé zprávy obrátit na jednoho z administrátorů a ten body v mžiku odečte. :)
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se