Nápady & návrhy

peeeeta
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.83/5

Příspěvky: 2055
Registrace: 02.09.2012
Zdravím,
když nahlásím nějaké téma, že je nějak nevhodné a dám, aby byl upozorněn na jednání tohohle nahlášení, tak jsem si myslel, že mi přijde na email oznámení třeba téma bylo uzavřeno děkujeme nebo něco podobného. Třeba, že nahlášení bylo shledáno jako neodůvodněné. Ale jediné co přijde na email je, že nahlášení bylo uzavřeno bez jakýkoliv detailů.
Proto chci navrhnout, aby se do oznámení o nahlášení, uvedlo, zdali bylo téma smazáno,upraveno nebo co se po nahlášení stalo.
Děkuji
Pokud jsem ti pomohl přidej mi bod tlačítkem [+]
Wedos aktuální slevy
 CZC slevové kupóny

Mac
WD Trader: 4.57/5

Příspěvky: 2236
Registrace: 17.09.2012
peeeeta
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.83/5

Příspěvky: 2055
Registrace: 02.09.2012
Mac píše:
Gratulujeme, právě jste úspěšně ukázal prstem na tisícího problematického uživatele Webdealu. Děkujeme a tady vám to potvrzujeme.


Administrátoři nezvládnout celé fórum, tak je dobré jim občas pomoc, nahlášením nějakého podvodu.
Pokud jsem ti pomohl přidej mi bod tlačítkem [+]
Wedos aktuální slevy
 CZC slevové kupóny

Drago
Uživatelský avatar
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 966
Registrace: 10.11.2010
Když jsem dělal moderátora na webtrhu, tak jen díky nahlášením se to dalo nějak rozumně zvládat. Určitě je dobré už v této době si naučit komunitu hlásit problémy. Nejde vždy jen o ban. Spousta lidí co sem přijde z jiných diskuzí má různě nastavené způsoby komunikace. Někde je povoleno daleko více než tady, jinde se zase staví k určitým tématům značně pokrytecky. Od administrátora či moderátora je vždy lepší upozornění.

Mac
WD Trader: 4.57/5

Příspěvky: 2236
Registrace: 17.09.2012
Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
Nahlášení většinou vyřizuji já (případě se spojím s Otakarem, abychom se dohodli na dalším postupu). Pokud někdo hlásí třeba prodej databáze e-mailu (to bylo poslední co jsem řešil) tak nepovažuji za nutné uživateli sdělovat, že příspěvek byl odstraněn, protože porušuje pravidla. Předpokládám, že to každému dojde. Navíc se vždy vyjádřím přímo v daném tématu (něco ve smyslu "Ukončuji tuto poptávku, neboť porušuje pravidla WD")

Ovšem pokud narazím na nějaké závažnější hlášení, vždy daného člověka přes PM upozorním, jak je to s vývojem hlášení a poděkuji mu za nahlášení. (posledně to tuším bylo nahlášení aktivity Nekrose, kdy jsem lidem na PM posílal informace, že aktivity prověřujeme a následně byl výsledek sdělen veřejně v sekci tomu věnované)
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se