Nápady & návrhy

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
Není to dávno co jsem dostal podnět, že WebDeal má dětský vzhled. Sám jsem tomu musel dát za pravdu, ta světlá modrá tak mohla působit.
Poslední dobou jsem si zapisoval odstíny, které by se mohly hodit a dnes jsem vybral zatím finální.

Vzhled je zatím ve vývoji, nicméně současná podoba je blízká finální verzi.

Jak změnu hodnotíte kladně/záporně? Počítám se zápornou kritikou, nelze nic měnit, aniž by to nemělo záporné reakce. Nicméně budu se snažit najít takové řešení, aby ve výsledku nakonec sedělo všem.

Wladass
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.43/5

Příspěvky: 2134
Registrace: 13.09.2011
Mě se to líbí, nebije to tolik do očí. Nicméně pokud se zde řeší grafika, resp. grafické úpravy na fóře tak bych se zaměřil i na WebDeal Share panel, příjde mi takový neomalený a nezajímavý a popravdě mě zatím nepřesvědčil, abych na něco kliknul :)

Jakub Senko
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 504
Registrace: 15.10.2010
Mne to príde divné. Predtým to bolo aspoň svetlejšie a jasnejšie. Takto mi to príde temné, ako bývalý hnedý design. Keď ten odišiel, tak som bol celý bez seba z radosti, že je na WD konečne niečo svetlé. Myslím, že to nevyzeralo detsky. Tu nejde o detskosť, ale o veselé farby - a tie sú super. Takto mi to príde, ako som už písal, temné, môže to zle pôsobiť na náladu návštevníkov...

Marek L.
WD Trader: 4.38/5

Příspěvky: 1382
Registrace: 14.02.2011
1. súhlasím s Jakubom - predchádzajúca verzia sa mi viacej páčila
2. zameral by som sa na získavanie nových userov a iných vylepšení, ktoré by viedli k väčšej aktivite ako na zmeny designu...

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
Wladass: WebDeal Share panel plánuji vylepšit, sami uživatelé si tam třeba budete moci dát reklamu na Nabídky/Poptávky/Aukce. Zatím ještě zvažuji zda i webové stránky.

Jakub: Vše se jednou okouká :-), minulý vzhled byl fajn, ale současný by měl více říkat o co se na fóru jedná. Taky mé první pocity byly smíšené, ale to bylo pouze tím, že minulý vzhled tu byl x měsíců a člověk si na něj už zvyknul a najednou tu je jiný. Novému vzhledu bych nechal čas, třeba si jej nakonec oblíbíš ;-)

Jiří Rostecký
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 1076
Registrace: 19.11.2010
Nic moc. Pro web by měly být specifické určité barvy. Tady se to mění moc často. Navíc tato barva je velice neoriginální. Ta světlejší se přeci jen tak často nevidí. Byla pro WD specifická a když jsem ji někde vidět, vybavilo se mi WD. Teď je to tmavé, obyčejné, mrtvé. Ovšem pokud je argumentem "vše se jednou okouká", tak se nemá cenu o čemkoliv bavit. Kord po větě: "Novému vzhledu bych nechal čas, třeba si jej nakonec oblíbíš," což je jasné...

Souhlasím s Markem v bodě 2. Funkce přibývají, pak zase mizí. Vyvíjí se velmi často věci, které počkají a nejsou důležité. Změna designu byla v tomto případě ztráta času, který jsi mohl investovat do daleko lepších a přínosnějších věcí.

-kst-
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.31/5

Příspěvky: 243
Registrace: 13.11.2010
Nejsem grafik, ale mně se to pro změnu líbí

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se