Novinky & změny

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
Do nové verze jsme napěchovali novinky, opravy a vylepšení aukčního systému fóra.

Aukce
Obnovení aukcí
Aukce skončila bez prodeje? Chcete to zkusit znovu, ale kompletně změnit ceny? U ukončené aukce klikněte v liště WebDeal Share (pod aukcí) na Obnovit a aukce se vám obnoví. Bude mít stejné parametry jako ta předchozí, ale všechny parametry (vyjma délky aukce) můžete změnit.

Nahlašování aukcí
Často nám píšete a hlásíte různé podezřelé aukce. Vaší snahy pomáhat si ceníme a abychom vám tuto činnost usnadnili vytvořili jsme funkci nahlášení aukce. Tlačítko na nahlášení naleznete pod aukcí v liště WD Share. Nám se hned poté taková aukce zobrazí v moderátorském panelu a můžeme rychleji (oproti SZ k moderátorskému panelu máme přístup oba) zasáhnout a danou aukci smazat, případně pozastavit.

Přednostní výpis
V poslední době se na fóru draží výrazně více a spousta z obchodníků by kromě podbarvení ráda zviditelnila aukci i jinak - přednostním výpisem. Pokud si takový přednostní výpis aktivujete, bude vás to stát 10 WB/den*počet dnů do konce aukce, jedná se ale o základní cenu a pokud už jste na fóru něco prodali, dostanete slevu (vysvětleno níže v to příspěvku u centra obchodů).

Filtry
Filtry jsme plánovali už zatraceně dlouho, dokonce jsme to měli i zakomentované v kódu. Zbývalo jen vymyslet kam je dát a ostylovat jej. Ale nechtělo se a když už jsme škrtali TODO z aukcí, rozhodli jsme se i pro tohle.

Řazení
Řazení bylo i dřív, ale byly tam malé šipečky (vzestupně, sestupně). Nově je řazení předěláno tak, že název sloupečku je zároveň odkaz a 1. klik vzestupné, 2. sestupné řazení.

Formátování cen
V zaplavení čísel, už se mi stalo u některých aukcí, že mi trvalo déle přečíst cenu a správně spočítat čísla. Oprava byla jednoduchá a napříč celým systémem. Viz příklad:
dříve 11111 Kč, nově 11 111 Kč.

Úprava aukcí
Zlepšili jsme stylování úpravy aukcí a opravili chybku, kdy se sice k editaci zobrazovalo pole s BINem, ale nešlo opravit. Za nahlášení děkuji uživateli Prodejdomen.net.

Centrum obchodů
Na novém Centru obchodů jsme zapracovali a dotáhli jej z části tam, kde mělo být už od začátku. Nově tam můžete nalézt přehled rozdělen na dvě části: Minulost a Současnost. V každé z těchto částí jsou údaje týkající se té dané konkrétní části. Díky novému rozdělení je celý přehled o vašich aukcích snažší a přehlednější než tomu bylo dříve.

Dále jsme zapracovali na možnosti slev pro aktivní a úspěšné obchodníky. Pokud tu prodáváte a daří se vám, vaše aukce mají úspěch, je v našem zájmu, abychom vám to ještě usnadnili. Sleva se vám zobrazí automaticky, pokud se nic nezobrazí, může to být nesplnění některé podmínky (vystavili jste příliš málo aukcí). U každého uživatele se tato sleva počítá individuálně na základě jeho aukcí, zda byly úspěšné a dalších parametrech.

Případná výsledná sleva se vám zobrazí napravo od formuláře pro rychlé zjištění aukce a může dosahovat maximální hodnosty 60% (pokud jste vystavili méně než 10 aukcí, tak 40%).


Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo připomínku, můžete jej směřovat přímo sem nebo mně do soukromé zprávy.

idp
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 900
Registrace: 16.01.2012
Díky za spoustu užitečných funkcí, jdu některé vyzkoušet.

-- 12. 07. 2012 23:06 --

Při pokusu o podbarvení aukce mě to napíše nedostatek WB to se mě nějak nezdá to by bylo podbarvení dost drahé.
Na stránkách Auto-gril.cz můžete sledovat novinky ze světa aut.
Na stránce Povinné ručení si můžete porovnat nabídky a ušetřit.

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
5WB*počet dnů do konce aukce. Najeď na tlačítko Podbarvit pod aukcí a zobrazí se ti tam bublina s cenou.

-kst-
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.31/5

Příspěvky: 243
Registrace: 13.11.2010
Koukám, že jste to vzali poctivě a povedlo se. Jdu zkusit něco prodat :)

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se