Ohodnocení domén

Ramir
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 2
Registrace: 09.01.2015
Dobrý den,
prosím o nacenění domény s webem expo2015.cz

Děkuji za názory


S pozdravem

Radim

idp
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 900
Registrace: 16.01.2012
Návštěvnost dle TOPlistu desítky lidí denně, pár měsíců do začátku události trvající 6 měsíců, pěkné umístění na Seznamu (co tam dělá screen YT? tam byl redirect?), avšak obávám se, že dlouho se tam neudrží, a předběhnou jej zpravodajské weby. Koukal jsem, že obsah je zkopírován z oficiálních stránek to také webu moc nepomůže a návštěvníkovi také ne. Nadruhou stranu celkem dobrý možnosti monetizace, zmínit téma letenek a konvertovat traffic pomocí affilu na letenky případně PPCčkama, podobně s ubytováním. Osobně bych dal přednost dlouhodobějším tématům, ale kdo by webu dokázal přinést unikátní obsah např. někdo z vystavovatelů ale klidně i návštěvník, plus nějaký čas/peníze investoval do propagace, mohl by být i půlrok pěkný. No názor na cenu si nechám pro sebe, ale když si vezmeš k srdci co jsem tu psal a stránkám ještě věnuješ nějakou chvilku, určitě na ceně stoupne.

Kohy
WD Trader: 4.4/5

Příspěvky: 1661
Registrace: 08.08.2012
Z "huráakce" by se na tom dalo něco trhnou, doména však sama o sobě nemá prodejní cenu vyšší jak 500 Kč. Proč je na webu recept na kuře po čínsku?

Ramir
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 2
Registrace: 09.01.2015
Na web jsem chtel pritahnout siroke spektrum navstevniku, predevsim milovniky jidla. Tematem expa je nakrmit planetu, energie pro zivot. Mnoho zemi, se proto bude prezentovat svou gastronomii.

VISIBILITY digital
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 2
Registrace: 21.12.2014
Web s obsahem je bezcenný, doména je pouze trendová (aktuální necelý rok). Odhadní cena je určitě pod cenou nákladů na samotnou tvorbu takovéhoto webu.
Internetová agentura VISIBILITY digital pro Českou republiku
 Jak si představuji skvělou službu…

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se