Ohodnocení domén

losperos
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 94
Registrace: 26.03.2012
Zdravím všechny,

doména SjednaniPujcky.cz

vím, že hodnota domény se špatně určuje, ale tohle je trochu něco jiného. Nezajímá mne ani tak finanční hodnota, jako hodnota pro majitele. Když si představíte, že budete nabízet affil, nebo něco podobného zaměřeného na půjčky, tak jak se koukáte na tuto doménu (mám reglou i pomlčkovou variantu i .eu - ale to je fuk). Jde mi o to, jestli postavit nějaký projekt, nebo doménu prodat prázdnou...

Jaké jsou názory na tuto doménu?

Drago
Uživatelský avatar
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 966
Registrace: 10.11.2010
SjednaniPujcky je trochu mimo klasické pujčkové domény. Představil by jsem si tam nějakou agenturu co se postará o to aby klient mohl půjčku získat, možná nějaké školení pro lidi co nabízejí půjčky. To školení by asi bylo nejlepší. Aneb když je zlatá horečka nejlepší je prodávat krumpáče :)

Koukal jsem do databáze a sjednani-pojisteni.cz šla za 150 CZK na dAukce. Tahle by o moc lépe zřejmě nedopadla. I když těžko říct, občas mám pocit, že se prodá všechno kde je slovíčko půjčka.

Afill nevím. Na EMD to nevypadá. Možná tam prodávat ty školení a spíš než na SEO vsadit na PPC. Jakmile se to rozjede vytáhnout čísla a podat za 12 - 16x průměrného měsíčního zisku za čtvrtrok?

freez
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2458
Registrace: 29.10.2011
Já k tomu snad napíšu už jen to, že na volné doméně vyrizenipujcky.cz by se dalo spekulovat stejně, možná lépe. Ještě jsem neslyšel, že by někdo řekl, jdu si sjednat půjčku, ale každej řekne, jdu si vyřídit půjčku. Jak ale napsal Drago, viděl bych tam také spíš "potenciál" v tom učit lidi jak si půjčky vyřizovat, sjednávat, než je přímo nabízet.
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D

losperos
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 94
Registrace: 26.03.2012
já jsem nečekal, že by doména mohla mít nějakou velkou finanční hodnotu, ikdyž jsem prodal doménu, kterou jsem byl ochoten prodat za 1000,- a příšla nabídka za 25000,- takže ono je to s každou doménou na půjčky fakt divný :) Jinak ze zkušenosti vím, že regnu nějakou bezvýznamnou doménu, nahraju wordpress, nandám affil formuláře a za měsíc ji prodám za 10 tisíc při nákladech do 1000,- takže něco podobného zřejmě udělám i s touto doménou, nemám v plánu na tom stavět svůj projekt, doména se mi prostě jen líbila, tak jsem ji koupil...

Opravdu dobrý nápad je co psal Drago, možná, že něco takovýho spáchám a dám web k prodeji, takže děkuju :)

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se