PHP & databáze

mkurri
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 131
Registrace: 04.11.2010
Ahoj,
měl bych dotaz, za kolik byste byli schopni naprogramovat nějaký skript, který by zajistil zobrazování daného zboží pod daným článkem. Jedná se o metalshop.cz a můj web rockem.cz. Hledám nějaké řešení, které by podle tagu článku(název kapely) vybralo přislušné zboží z metalshopu a hodilo to do nějaké formy, která by mohla být umístěna do článku.
Nemusí se jednat o drupal modul, ale stačí více méně jen nějaký skript, který vybere zboží a pak to vyplivne tam, kam umístím nějaký kód. Zobrazování se mění v závislosti na kapele.
Díky za odpovědi, můžete poslat radu jak to spojit nebo nějakou představu o ceně.

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
Zdravím, testoval jsem výše uvedené na výraz EPICA (hned první článek) a nejspíše bych to dělal tak, že bych si na rockem.cz umístil PHP skript (nebo Drupal modul), který by podle tagu článku (tag článku bych dal název kapely) vytáhl zboží z databáze na metalshop.cz (použil bych funkci LIKE) ... tam bych porovnal třeba název zboží - tag článku ... takže ve finále by příkaz mohl být něco jako WHERE nazev_zbozi LIKE %epica% ... tak nějak bych si to představoval ... samozřejmě bych tam ještě dal třeba LIMIT 6 (vypsalo by se jen 6 položek e-shopu pro každej článek)
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

mkurri
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 131
Registrace: 04.11.2010
Díky, nemám přístup do db metalshopu. Já myslel spíš na cURL nebo něco podobného. Za kolik bys mi udělal ten základ, který popisuješ? Stačí skript.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se