Podnikání

Bottle3D
WD Trader: 0.5/5

Příspěvky: 66
Registrace: 23.11.2013
Zdravím vás,

Tak se pochlubte s projekty a s výdělky které máte měsíčně. Není to povinné samozřejmě, jen ten kdo chce. Taky by mě zajímalo nad čím vším se dá s internetovými stránkami vydělávat. Vím jenom o affiliate a reklamách celkově, ale to mi přeci neříkejte že pomocí těchto dvou výdělku může někdo dosáhnout obratu klidně i 50 000 CZK+.

S pozdravem David

basti
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 352
Registrace: 21.11.2011
Bottle: Ale jstě že může, dokonce i $50000 může. Záleží, co děláš za niku, kolik tam je lidí, kolik utrácí a jak moc se nechají přesvědčit. Klasicky hubnutí, seznamky, půjčky mají vysoké zisky, pokud to umíš dobře rozběhnout. Všechny těží z lidí, kteří jsou zoufalí a chtějí snadné řešení, na peníze nehledí. Ale i ve spoustě dalších oborů se dá slušně vydělat. Já se to učím a není to nijak lehké, ale lepší se to :) Co dělám a kolik to hodí najdeš podrobně na diginomad.cz ;)

Jinak weby vydělávají na PPC, affilu, PR článcích, odkazech, přímém prodeji - možnosti jsou :)

365solutions
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 30
Registrace: 25.12.2012
Jak napsal basti, vydělávat můžeš třeba 50 tis. doláčů. Podnikání nemá strop. Ale nic není zadarmo. Jestli ti můžu radit, přestaň věnovat veškerý čas píděním po zaručených infromacích a raději začni konat. Taky jsem měl období, kdy jsem jen přemýšlel nad tím, kde hledat zlatou žílu. Nakonec jsem zjistil, že když budu více makat a méně se zabývat hloupostmi, nakonec přirozeně objevím, co vydělává a co nefunguje. Zkoušej a sám uvidíš, co ti přinese nejvíce ovoce.

Drago
Uživatelský avatar
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 966
Registrace: 10.11.2010
Jak říká 365solutions. Lepší je rozjet něco než nic. Jen to nesmíš přehnat, pak máš moc rozdělaných projektů a není čas/chuť na nich dělat. Samozřejmě jde se přinutit silou vůle anebo disciplínou. Jen se zvyšuje šance, že to zazdíš těsně před cílem.

365solutions
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 30
Registrace: 25.12.2012
Přesně tak Drago, to je zase druhý extrém - mít spoustu projektů a málo času na to, aby se každému dostalo dostatek pozornosti. V takové fázi jsem zrovna teď já a snažím se z ní vymotat :-) Teď už si na to dávám bacha a než spustím nový web, o to důkladněji vše promyslím.

basti
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 352
Registrace: 21.11.2011
Jojo, taky teď řeším jak rozvinout ty stávající místo vymýšlení nových. Jen u největšího webu je seznam úprav na 2 A4, takže nudou rozhodně netrpím.

Bottle3D
WD Trader: 0.5/5

Příspěvky: 66
Registrace: 23.11.2013
Dobre, zní to opravdu dobře, pravda je že více projektů je výhoda, ale potom člověk vážně zabalí 3/4 projektu těsně před cílem.

manasekp
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 298
Registrace: 29.10.2013
vygoogli si toho borca co vlasni/vlastnil EWA network, vydelal na tom pomerne silene prachy akorat z nejakeho duvodu zacal ojebavat advertisery posilal jim shit traffic a dobry traffic od publisheru prodaval zase nekde jinde, publisherum samozreme prestal casem platit. I tak se da delat biz a vydelavat jde skutecne na cemkoliv, toto je jeden pripad z dalsich mnoha podobnych. Zalezi jakou miru rizika na sebe chces vzit.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se