Podnikání

TopDesignerCZ
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 3
Registrace: 11.03.2012
Dobrý den,

dovolte, abych Vás požádal o vyplnění dotazníku ohledně zadávání a získávání grafických prací na portálu TopDesigner.cz, jehož jsem spoluvlastníkem.

Tento projekt jsem před téměř 2 lety založil s tím, že bych na něj chtěl zpracovat svoji diplomovou práci. Nakonec se mi ho podařilo rozjet a již jsme realizovali skoro 300 designérských soutěže. Ale i tak jeho primárním cílem bylo skutečně ověřit, zda je v ČR tento projekt uplatnitelný a teoreticky to zpracovat v rámci závěrečné práce, což dělám právě teď.

Dotazník je zaměřen na každého, kdo podniká nebo pracuje v nějaké společnosti a řeší jednou za čas potřebu vytvoření nějakých grafických prací. Cílem je zjistit, jakým způsobem je respondenty vnímána možnost získat grafiku formou designérské soutěže a co je od toho nejvíce odrazuje.

Dotazník s podrobnostmi naleznete na:
http://pruzkum-mezi-zadavateli-graf.vyplnto.cz/

A jelikož v dnešní době nelze chtít nic zadarmo, tak každému respondentovi nabízím:

1) 30% slevu na poplatek za realizaci jedné designérské soutěže na portálu bez časového omezení - v podstatě se jedná o můj aktuální podíl na projektu, víc bohužel nabídnout nemohu. Můžete to využít někdy v budoucnu nebo slevu přenechat někomu ze svého okolí, když bude potřebovat grafické práce;[/list]

2) nadstandardní profesionální poradenství při tvorbě zadání této soutěže a v jejím průběhu, které je jinak v podobném rozsahu zpoplatněné;

3) na požádání samozřejmě výsledky výzkumu

Budu velmi rád za jakékoliv zapojení. Vítány jsou samozřejmě i kritické pohledy na věc. Doba potřebná pro vyplnění dotazníku je kolem 10 minut a žádný z respondentů nemusí odpovídat všechny dotazy, jelikož jsou respondenti děleni do dvou skupin (současní zadavatelé X potenciální) a každý má svou sadu otázek.

Předem děkuji všem, kteří se zapojí, velmi mi to pomůže.

S pozdravem,
Petr Synek

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se