Podnikání

noximo
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 1
Registrace: 14.08.2014
Ahoj,
kdysi, ještě během školy, jsem rozjel několikero menších webů, nikdy jsem to ale pořádně neodpálil od země (kombinace lenosti a neochoty investovat do toho víc než byla cena domény).
Nicméně teď jsem se k tomu vrátil, spíše asi jako ke koníčku, nicméně kdyby to bylo rentabilní, tak bych byl jedině rád!

Každopádně... scénu jsem sledoval jen tak po očku a rozhodně jsem nezachytil, kde je teď, po těch cca pěti letech.

Tehdy všichni registrovali do katalogů, affil byla neprozkoumaná novinka a PR články naprostá hloupost. Snad jen ta výměn odkazů je stále stejná...

Co je mojí otázkou? Chtěl bych nějaký step-by-step manuál, "jak se to dnes dělá".

Používají se registrace do katalogů? Kde se nyní vyměňují odkazy (mlink jsem koukal, že je mrtvý). Sociální sítě pro pidiweby, mají smysl?

Prostě bych rád věděl, jak postupujete, když děláte nový web, nebo mě alespoň odkázali na nějaké hodnotné blogposty. Třeba z toho vznikne podnětná diskuze :)

Díky!

basti
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 352
Registrace: 21.11.2011
Mrkni třeba na 404m.com, josefkroupa.cz, mkurri.cz, seopizza.cz, diginomad.cz - dalších zdrojů je plno. Ve zkratce MFA (minisite) zrovna moc nefrčí. Pokud máš traffic, tak můžeš něco vydělat z PPC. Prodej odkazů je ošajslich a z nekvalitních zdrojů to nikdo soudný nekoupí, katalogy jsou minulost. Buď se pusť do pořádného blogu/authority webu s vhodným tématem nebo dělej affil weby, ale taky to musí mít nějaký solidní obsah. Jestli máš nějaký schopný minisite, můžeš ho zkusit rozšířit.

libje
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 104
Registrace: 16.12.2012
Takze ve zkratce, psat, psat a psat.
Sledovat majetek můžete když pořídíte kamerové systémy online.
Alarm do bytu při alarmu pošle SMS nebo zavolá na mobil.

manasekp
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 298
Registrace: 29.10.2013
spis cist ne

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se