Podnikání

Openeconomy
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 10
Registrace: 05.06.2012
[OpenEconomy může pro Vás pracovat jako reklamní a propagační systém, který pomáhá lidem a firmám s jejich propagací pomocí našich propagačních setů. Kde jinde je lepší hledat nové zájemce o Váš systém než mezi tisícovkama nadšených síťařů? Pro nás neexistuje konkurence. My jsme hrdí na to, že děláme síťový marketing a chceme podporovat i další firmy, aby lidé v ČR začali vnímat síťový marketing jako něco úžasného. Chceme jim ukázat, co to vůbec síťový marketing je.
OpenEconomy může pro Vás pracovat jako univerzální obchodní struktura! Znamená to, že nemusíte vytvářet jednu síť na parfémy a jednu na vitamíny, jednu na vodu, jednu na kávu, atd., atd., atd. Vy se registrujete zdarma a pak se rozhodnete, jakým způsobem chcete projekt využít. Vy osobně budete chtít využít třeba parfém za extra levnou cenu – paráda, ušetříte peníze. Doporučíte tento projekt někomu dalšímu, ale ten bude chtít využít projekt k odškodnění své anebo kamarádovy dopravní nehody. Další zase bude chtít využít propagaci na své vlastní stránky. U nás to nehraje roli. Vy můžete doporučit do projektu 5 lidí a každý bude využívat úplně jiné věci ale Vy budete mít ze všeho provize.
Pokud jste firma anebo člověk, který má svůj vlastní produkt anebo službu, tak u nás je dokonce možné nabídnout ho celé struktuře! Chápete, co jsme nyní řekli? Kdokoliv z Vás může být dodavatelem celé struktury! To je prostě úžasné. Zkuste přijít do jiné firmy a říct: ,,Vy máte již více jak 5000 uživatelů (zákazníků)? To je paráda - my jim nabídneme své produkty a služby". U ostatních firem se setkáte s odmítnutím. U nás si domluvíme schůzku a dohodneme se na individuálním řešení, aby to bylo nejlepší pro obě strany. Prostřednictvím vyvíjených aplikací může nabídnout své služby všem ostatním členům otevřeného klubu uživatelů opravdu každý, kdo má co nabídnout.
OpenEconomy je jednoduchý a přínosný, stačí po možnostech, které nabízí, využít ve svůj prospěch. Zdá se až neuvěřitelné, že můžete využít něco, co jste přečetli v předchozích odstavcích.

My Vás ujišťujeme, že vše má nějaký vývoj a že projekt OpenEconomy bude nabízet stále více produktů a služeb, které Vám v prvé řadě budou šetřit peníze a v druhé řadě umožní vydělávat peníze anebo zvyšovat efekt Vaší práce.



Více na www.profit.openeconomy.eu
email: openeconomy@seznam.cz

webdesigndubina
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.19/5

Příspěvky: 365
Registrace: 20.12.2011
Podíval jsem se a viděl MLM, polské bannery, které mě otrávily,né moc pěkný eshop, tak jsem to zavřel a šel od toho pryč.

Openeconomy
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 10
Registrace: 05.06.2012
MLM je jedním z nejúspěšnějších marketingových systémů, všech dob, lidé kteří ho odsuzují, by si o něm nejdřív měli něco přečíst. Jinak OpenEconomy expandovala již do Polska, na Slovensko a do Anglie, proto cizojazyčné bannery.

Jiří Rostecký
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 1076
Registrace: 19.11.2010
A já se těšil na něco zajímavého, třeba nějakou konferenci nebo něco takového, jak mě napadlo při přečtení názvu tématu. Ten text mi připadá divný, jakoby strojově psaný, nebo přeložený.

Osobně také podobným systémům nevěřím, ale rovněž nejsem zastáncem názoru, že ten, kdo něco odsuzuje, něco nezná. Já o MLM četl, přesto jej odsuzuji. Takže jsem na tom jako webdesigndubina.

Openeconomy
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 10
Registrace: 05.06.2012
A z jakého důvodu MLM odsuzuješ?

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se