politikxxx píše:
Byl bych pro založení sdružení, do kterého by se dostal člověk na základě určitého "testu schopností" a případných referencí.
O testování se uvažuje, ale ne jako parametr vstupu.
-- 01.03.2012 07:32 --
Milan_B. píše:
přiznám, ale jen když mě přijmeš do asociace ;)
-- 01.03.2012 07:30 --
Jinak tě tady vítám.
Jasně, pošli přihlášku:) A napiš do ní, že jsem tě doporučil, ať můžu prolobovat u šéfů snížení vstupního poplatku ze 100 na 0,--:))
-- 01.03.2012 07:35 --
freez píše:
Už jsem viděl hodně projektů, který měli za cíl, jenom vytáhnout z kapes důvěřivých lidí peníze. Toto ovšem překonává i mé nejdivočejší představy :-D Jako vtip na apríla bych to bral, ale tohle snad nikdo nemůže myslet vážně :-D
Ze 100,- vstupního poplatku nikdo nezbohatne. Původní myšlenka byla skutečně pravidelný příspěvek. V ceně by byl např. vstup zdarma na semináře a školení, materiály atd. Protože se to nesetkalo s pozitivním ohlasem, navrhl jsem snížení na 0,-.
Co to v praxi znamena? Pokud napr. naplanujeme skoleni nebo workshop, nebude pro cleny zcela zdarma, ale budou predem informovani o nakladech a pokud akci odsouhlasi (elektronicky korespondencne), budou se podilet na nakladech akce aktualnim podilem podle poctu clenu.
Pokud Asociace pomůže popularizaci SEO, alespoň trochu očiští tento obor v očích těch, kdo ho považují za podvod a šarlatánství a tím pomůže i členům asociace (kterým se můžete stát i vy), pak má smysl...