stephan píše:
Pokud se nekomu vyplati nechat vyprset hosting a potom koupit novy, tak at to provadi nadale. Za ty komplikace to nestoji.
Zisku se docili i tak, protoze vyse slevy je samozrejme omezena. Pockam si na konecne podminky a podle toho se rozhodnu.
Toto, co jsem zmínil jsem myslel jako extrém a ani bych se nedivil, kdyby to tak někdo dělal, přeci jen lidi jsou podnikavý (vychcánci :-))
Provozní zisk a návratnost investic jsou dvě rozdílné hladiny a hlavně to druhé je těžké z té první docílit.
-- 08.07.2012 21:05 --
hexageek píše:
1) otazka je jaka je umrtnost zakazniku po 1 roce.. ne vsechny projekty a web vyjdou.
2) tvorba a provoz DC bere dost penez, co napriklad revize hasici techniky poletech ?
3) wedos bude muset odkryt karty pred vstupem na trh, a vsichni cekaji az se v rejstriku objevi jejich vysledovka za 2011 ..
Hexageek to dobře shrnul hlavně v bodě 1 a 2, se kterými se musí též výrazně počítat.
-- 08.07.2012 21:07 --
stephan píše:
Ja myslim, ze se mohou do zisku dostat rychleji. Zakazniku maji spoustu, zacinaji dobihat jejich prvni akce na hostingy zdarma, budou se prodluzovat sluzby. Navic se mi zda, ze poslednich par tydnu nejsou nejake obrovske slevy, pouze 10-20%, takze i pri porizovani sluzby budou mit vetsi zisky nez pred rokem.
Ono to zase tak rychle též nebude, vem si více jak 20 miliónů, děleno 360 Kč za hosting a odečti všechny náklady ;-).