stephan píše:
Zdravím,
tak se to stalo zase! Neustále na mě vyskakují chyby na Webdealu,Webpostu i Paypostu. Dřív jsem to ignoroval, protože vždy, když hledám nějaké vlákno, tak ho nemohu najít a to mě vytočí ještě víc :D Teď mi to již nedalo a našel jsem si vlákno "Chyby"
Jaké vlákno hledáš? Využíváš vpravo nahoře Nové příspěvky? Případně co je pro tebe matoucí?
stephan píše:
1) Neustále mi při procházení Webdealu a Web/Paypostu vyskakuje "Všeobecná chyba" - ať už si prohlížím diskuzní vlákna nebo si dám řazení webů podle ceny nebo si chci vyselektovat pouze konkrétní kategorii.
Za chybu se omlouvám. Byla to opravdu hloupá chyba, kdy jsem omylem dal do filtrů i řazení a v určité situaci to vyhodilo SQL chybu.
stephan píše:
2) Na Paypostu se mi momentálně zobrazuje špatně stránkování (dřív tomu tak nebylo). Viz přiloha.
Musím se přiznat, že mě hlavně 1 chyba spolu s častým rozházeným zobrazováním kategorií (nedávno zde byla opět stížnost od jiného uživatele) na Webdealu dost vytáčí. Hlavně, když se zde neustále řeší nicneřešící aktualizace jako např. co bude v podpisu a jak často se to bude aktualizovat.
Stránkování opraveno, tohle byla opravdu hloupá chyba. Chyběl tam jeden tag a to co jeden prohlížeč rozhodí, to druhý vezme v pohodě a opačně.
stephan píše:
Co takhle se vykašlat na nové aktualizace a služby a konečně vyladit to, co již existuje?
Když chybu nahlásíš, já ji opravím. Když o ní nevím, nemohu ji opravit. Na PayPostu a WebPostu jsem zapnul logování SQL chyb, abych v budoucnu mohl podobné věci řešit rychleji.
Jako poděkování za nahlášení několika vážných chyb jsem ti dobil na účet 250 Kč.