V první řadě děkuji, ani nevite, jak moc jsem rad, ze se tu seslo tolik materialu ke cteni.....moc jste mi to ale neusnadnili :D budu to muset jeste promyslet,procist,preci jen rad si necham poradit, protoze vim, ze po necelém roce jakéstakés vzestupné činnosti nemam tak velke zkusenosti, jak nekdo, kdo se v tom pohybuje napr roky 3, sam vim, ze kazdy mesic dela hodne......
Resim tuto situaci proto, ze mam totiz jeste nejake domeny (zajimaji nekoho?uvazoval jsem ze bych sem hodil seznam? jenze sem si rikal, ze prece ty domeny nejsou nic moc, ale ted mam pocit, ze kdyz se Vam libi ta mesta, ze by snad se libily i dalsi ci uz i weby (flash hry,uzeni,krizovky, proste vyhledavane veci) )
Ja toho mam totiz hodne,a at se mi libi domeny a na nekterych i weby jak chcou, vim uz ted, ze nikdy nestihnu vse udelat :) ukrojil jsem si moc velky krajic, a urcite nejake projekty musim vyskrtat, protoze mi to prijde jako skoda penez to prodluzovat a pak na tom pracovat jeden den v roce, ale porad si rikam, ze na druhou stranu casem ty domeny budou cennejsi, obsah pridavat sem tam, a cim vic bude obsazenych, tim lepsi budou (napr mam ibanka.eu). Jenze ted mi je ibanka uplne k ...... Bavi me fotbal, android, film a prace pro jine a nemam proste na vse cas :(
samozrejme vice se mi libi rady od tech co rikaji ze si je mam nechat, ale rozumim stephanovi a vim, ze to mysli dobre a ma svym zpusobem pravdu...
Je proste fakt, ze kdyz si to tak reknu u vice podobnych a budu spekulovat, tak se nedoplatim a je to zbytecna ztrata penez...vim, ze za tri mesta. eu je to 400 ,ale kdyz mam takovych domen 25, uz je to 3000,- a to radsi koupim rodicum neco pekneho na vanoce xD
jinak u MFA samozrejme nijak nezustavam , stavim si daleko vetsi weby a snad i portaly, ale jeste neni spravna doba se tady tim ohanet..
u tech cestopisnych jsem chtel udelat podrobne sekce, informace, članky, mapky, pamatky, ale jak pisi , nemam na to cas a proste radeji se venuji webum, ktere me bavi svym obsahem a zamerenim vice
takze ja sem jeste kdyztak postnu, az budu vedet, co a jak jsem si z Vasich rad a poznatku vytahl a pouzil v praxi....taky bych klidne kdyz by mel nekdo zajem dodal seznam domen (na nekterych uz i web), ktere bych byl ochoten dat pryc, ze by mi to zaprve usnadnilo rozhodovani a taky bych aspon nejakou tu kacku na zaplaceni domen dalsich webu vydelal...
takze asi tak, dobrou noc