Představ se

manasekp
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 298
Registrace: 29.10.2013
zdravim,

po smrti webfairu jsem se rozhodl regnout tady. Nekteri uz me mozna znate, pisu blog manasekp.com (ted uz moc ne), nejakou dobu jsem provozoval blacktrh.cz ktery se me ale nechtelo udrzovat v provozu takze jsem ho nechal expirovat. Venuju se predevsim leadgen marketingu na socialnich sitich - twitter a facebook. Mam take nekolik webu (v anglickem jazyce) z niche money online a car insurance. Ceske weby neprovozuju (presto jich nekolik spravuju), predpokladam ze na webdeal obcas prijdu spis pokecat nez resit business.

Lukáš Charvát
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 143
Registrace: 06.07.2012
Vítej :) hezký, zrovna včera jsem "spustil" svůj web v AJ na půjčky, kterej se soustředí jen na Velkou Británii. Nejsem žádnej businessák, jen tam chci uplatnit všechny nabytý znalosti s wordpressem a seo a když se zadaří tak to možná začnu řešit i monetizací :-) Takže se rovnou zeptám, jak jsi na tom s car insurance? Adsense nebo affiliate? Jaký to je prosekávat web v AJ nahoru na takový keyword ve vyhledávačích?
Gaming affiliate? G2A Goldmine!

Mac
WD Trader: 4.57/5

Příspěvky: 2236
Registrace: 17.09.2012
...

manasekp
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 298
Registrace: 29.10.2013
S UK vyhledavacovym trafficem zkusnosti vubec nemam, vsechno cilim na US. Vsechno monetizuju pomoci CPA, obcas nejaky primy prodej banneru. Adsense nepouzivam.

Lukáš Charvát
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 143
Registrace: 06.07.2012
Mac píše:
Na Brity raději se sázkami a řekl bych, že i tam to budeš mít jako cizák hodně těžké. S půjčkami si asi neškrtneš. Možná, když zacílíš na přistěhovalce. Domorodce pobavíš.


Zkouším něco, co jsem ještě nezkoušel a chci si to zkusit, z předchozích webů vím, že mi to šlo vždy lépe na Google než na Seznam, tak jsem se rozhodl, že to zkusím. Ten web nebude žádná patlanice ve stylu "co nejvíc textu obsahující co nejvíc keywords" a přecpaná moc rušivou reklamou. Britové jsou trošku jinde, půjdu na ně seriózním vzhledem a článkama, co za něco stojí - kvalita přebije kvantitu. Můj cíl je do konce roku se dostat na 30 lidí denně z vyhledávačů. Je to jen takovej test :-)
Gaming affiliate? G2A Goldmine!

Kohy
WD Trader: 4.4/5

Příspěvky: 1661
Registrace: 08.08.2012
Tak dá se, ale pochybuji, že tam jednou budeš "jednotkou". Jinak vítej!

dokec
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.33/5

Příspěvky: 258
Registrace: 15.07.2012
welcome to americana :D

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se