Rozhovory

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
Jelikož provozujeme internetový portál věnující se tématu kybernetických útoků, smlouvy ACTA a dění okolo skupiny Anonymous rozhodli jsme se oslovit několik subjektů, aby nám, tedy široké veřejnosti,odpověděli na několik zásadních otázek ohledně těchto témat a dění.
První, který souhlasil s živým rozhovorem je právě Mikuláš Ferjenčík, místopředseda Pirátů . Ovšem již nyní pracujeme i na dalších možných rozhovorech a včas vás budeme informovat. Rozhodl jsem se ve spolupráci s administrátory tohoto webu vám umožnit položit otázky panu Mikuláši Ferjenčíkovi, které budou následně příští týden jím v osobním rozhovoru se mnou zopovězeny a celý rozhovor uveřejněn nejen na našem portálu, ale i zde na Webdealu.


Tento rozhovor bude speciálně pro web KybernetickáVálka.cz a kontaktní osobou je Miroslav Dubina, který je na WD znám jako "webdesigndubina".

Rozhodl se, že dá prostor i vám, uživatelům WebDeal a proto se můžete také ptát na vše, co by vás kolem tohoto tématu zajímalo! Pokud budete mít nějaký dotaz, obracejte se na uživatele "webdesigndubina" prostřednictvím soukromých zpráv, jistě vám rád pomůže :-)

Takže můžete začít navrhovat otázky pro místopředsedu Pirátů :)

Uzávěrka: 22.02.2012 (středa)
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se