SEO

Turek
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 376
Registrace: 21.01.2012
Ahoj,
řeším teď v hlavě jeden problém. Sem tam si k stránkám vytvořím v Google Maps nějakou značkovou mapu. Pokud je to mapa k tématům které jsem předtím popisoval na svých stránkách, tak skrz ty značky odkazuji na svou stránku. Ale teď jsem začal dělat třeba kompletní seznamy sportovišť v našem městě a je mi jasné že nikdy ty sportoviště, ubytováni neprojdu. Proto odkazuji přímo na stránky jednotlivých podniků. Což mi příjde dobré z pohledu hledajicí člověkm je odkázan na mnohem více aktualizované stránky daného podniku. (pokud své stránky podniky aktualizují)

A můj problém je, jak mít z toho nějakou svou návštěvnost. Zatím si říkám seznam mám na svých stránkách (v SERPU bych měl být v budoucnu nahoře),k tomu je bonus ta mapa, takže výchozí návštěva půjde ode mně. Ale co kdyby si mapu dal i někdo jiný na své stránky, potom bych neměl tu návštěvnost. Nejde mi teď o nějakou malichernost jako seznam podniků u nás ve městě, spíš nad tím problémem uvažuji do budoucna, kdy se mohu pustit do nějakého většího projektu, který sebere mnohem více času.

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
Osobně bych k mapě vytvořil nějaký web a mapu dal i tam - jako takovej bonus a většinou pokud se lidi naučí chodit na tvůj web a poté si někdo mapu dá i na svůj web, stejně lidi budou navyknutí chodit k tobě.

Popřípadě bych ještě zkusil povkládat adresy na tvůj web do dané mapy a je to :) nebo občas přes Google vyměnit adresu mapy (nechat si vygenerovat novou), mám pocit, že to Google uměl a tuto adresu pak jednou za čas na tvém webu přehodit :)
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

Turek
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 376
Registrace: 21.01.2012
No uvažuji že bych to pak udělal tak že informace o podniku bych měl na webu i odkaz na něj a z mapy odkazoval na mou stránku s těmi informacemi.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se