SEO

Považujete SEO za základ úspěchu na internetu?
33%
44%
22%
Žádná hlasování
Celkem hlasů: 9
Jiří Rostecký
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 1076
Registrace: 19.11.2010
Dobrý den,

nerad na svoje weby linkuji v příspěvcích, natož abych kvůli nim zakládal nové vlákno. Dnes ale udělám výjimku hned ze dvou důvodů, snad prominete. Jednak je článek přínosný pro zdejší uživatele (pro ty, co se SEO teprve začínají - web je pro začátečníky) a jednak jsem si na článku dal opravdu záležet, mám z něj docela dobrý pocit a chtěl bych, aby si jej přečetlo co nejvíce lidí. Snad se tedy i vám bude líbit.

Jedná se tedy (jak už nadpis naznačuje) o rozhovor s Ararem, kterého asi všichni znáte z Webtrhu (jestli je zde nevím). Jmenuje se Jan Linhart a pohybuje se právě v oblasti optimalizace pro vyhledávače. Byl tak hodný a vytvořil se mnou rozhovor, který osobně považuji za snad nejdelší článek na tomto webu.

Rozhovor naleznete zde: http://mladypodnikatel.cz/jan-linhart-a ... -seo-t2184

Protože Arar toto fórum nejspíš nesleduje, máte-li jakékoliv dotazy, položte je pod článek. Komentáře bude sledovat, případně jej poprosím o reakci sám. Zde, aby řeč nestála, můžete napsat, jak hodnotíte SEO vy? Jak je podle vás důležité pro úspěch na internetu? Investujete do něj hodně?

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se