SEO

PepikTřetí
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 2
Registrace: 22.01.2015
Ahoj,
zkoušel jsem Googlovat, posílat dotaz na WT a WF a nikde jsem nedostal žádnou odpověď, tak než přejdu k průzkumu dalších zahraničních fór mě napadlo zkusit se poptat ještě zde.

Plánuju spustit několik anglicky psanech webů a potřeboval bych sehnat nějakej zdroj důvěryhodnejch backlinků. Po prvotnim i druhotnym průzkumu trhu/googlení jsem našel jen nabídky typu 10 high PR .edu backlinks for $40. U takovejhlech nabídek člověk nemusí bejt zoolog, aby poznal že nakoupením podobnejch backlinků si koleduje o penalizaci na Googlu, takže hledám spíš PR články/systém ve stylu Placly. Vim, že by se asi dala zadat poptávka na zahraničních fórech WF, BHW apod. (nevim kolik relevantních nabídek tam můžu očekávat) ale asi bych předně zkusil dát přednost nějakýmu systému, kde bych uveřejnil poptávku a pak si vybral. Je mi jasný, že nakupování odkazů je dost ošemetný, takže bych proto radši udělal víc webů a každej nalinkoval jinak.

Mam teda dotaz, zda nemá někdo zkušenosti s poptávánim zpětnejch odkazů v zahraničí. U nás v tom už docela umim chodit, ale pro zahraničí jsem ještě nic nedělal a připadám si jako když jsem před mnoha lety s webama začínal. Takže budu moc rád za každou radu. Díky moc.

Mac
WD Trader: 4.57/5

Příspěvky: 2236
Registrace: 17.09.2012
PepikTřetí
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 2
Registrace: 22.01.2015
Díky za tip, ale abych se přiznal, tak moc nevěřim tomu, že by mě Copywriting dokázal uspokojit. Hledám zdroj odkazů z desítek na sobě nezávislejch domén, a dva - tři odkazy, který bych se štestim na Copywritingu sehnal už mě moc nevytrhnou. No neva, budu pátrat po zahraničních fórech.

Ale trošku jsem přehodnotil přístup k tvorbě těch zahraničních webů a spíš než snažení protlačit jeden web asi přes xml feedy udělám celou síť. Díky rozsáhlejm webům postavenejch z feedů si tak líp ošahám algoritmus a navíc zjistim málo konkurenční výrazy (jestli teda vůbec nějaký jsou). Sice ty xml nejsou žádný terno, je tam konkurence ze strany eshopů, ale v ČR mi takový stránky občas nějakou konverzi přinesou, tak si řikám, že by to mohlo jít i v zahraničí. Navíc se takový stránky pak daj použít jako podpůrný sajty pro další projekty...

Mac
WD Trader: 4.57/5

Příspěvky: 2236
Registrace: 17.09.2012
slavo555
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1
Registrace: 28.09.2015
skus blueinfo,,,web maju tusim http://www.blueinfo.sk/

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se