SEO

realt
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 5
Registrace: 02.09.2015
To se tak před pár lety v Google jali vyzkoušet jak až ovčí může stádo být a začali vymýšlet zaklínadla typu Panda, Pinguin a a podobný blbiny.
A hle celá plejáda rádoby expertů se toho chytla a začala tato moudra distrubuovat obecenstvu z řad webmasterů a ti protože jsou dostatečně líní na to aby pro klienta něco kloudného udělali začali majitele webů informovat o tom, že odkazy nefungují, ba škodí. Žádnou alternativu jim ovšem již nenabídli. Jediné co by tak rádi spravovali jsou předražené kampaně PPC, případně totální nesmysl: PR články za 500,- Kč.

Takže prosím vás, pokud se mezi vámi mezi ovcemi skrývá ještě nějaký vlk, který moc dobře ví, že odkazy stále fungují ozvěte se mi, ať můžeme tohoto 99% ovčího stavu využít a procpat weby co nám jsou předány do správy na přední místa a sklidit za naší nelehkou práci od našich klientů tučnou odměnu.
A pokud se vás ovečky líné něco z toho co jsem napsal dotklo, můžete si trhout kopýtkem, nebo jít někam bonzovat, jak je vaším sketím zvykem.

Howh

webdeals
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 80
Registrace: 09.02.2014
No máte zčásti pravdu pane. O zpětných odkazech to je - fungují, ALE...... to že všichni nakupují shiťácké odkazy, to už je věc druhá.

Kohy
WD Trader: 4.4/5

Příspěvky: 1661
Registrace: 08.08.2012
Odkazy fungují stále, na tom je postavený celý internet. Celý GPR.

Mac
WD Trader: 4.57/5

Příspěvky: 2236
Registrace: 17.09.2012
mana159
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 23
Registrace: 11.01.2016
Odkazy jsou, byly a budou vždy součástí internetu. Jak jinak se dozvědět o novém obsahu?
Otázkou je, jaké odkazy většina uživatelů vyhledává? Přeci ty nejlevnější nejlépe zadarmo.
Tak že z webů, které nejsou tématické, je tam již halda dalších odkazů atd.
Potom samozřejmě tyto odkazy uškodí než pomůžou.

beraniste
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 5
Registrace: 11.11.2014
My jsme nikdy neměli nějaký skvělý odkazový profil, ale vůbec nám to nikdy nevadilo. Občas nám přibudou odkazy, které by na ten ban byly, ale žádný postih nikdy nepřišel. Něco jiného asi je, když člověk nahodí web a najednou se objeví stovky nekvalitních odkazů, ale u zavedeného webu, který funguje léta se ta šance na nějaký postih snižuje.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se