SEO

HnnbL
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 9
Registrace: 04.03.2012
Zdravím, chcem sa Vás opýtať že či by malo zmysel sa pustiť do tématického PR webu kde by užívatelia pridávali iba tématické články a samozrejme unikátne.
Premýšlam že či sa do toho pustiť lebo predpokladaný výsledok by bol že zo 100 PR článkov by tak 50% bolo tématických, ostatné by boli pôžičky a tak, a stých 50% tématických tak 5 by bolo unikátnych a ztých 5tich článkov 3 budú vlastne moje.
Má zmysel sa do takeho niečoho pustiť ? Téma by bola orientovana smerom IT

Lukáš Jirsa
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 181
Registrace: 02.12.2011
Myslim si, že když to postavíš jako PR web tak to moc smysl nemá. Spíš to postav jako magazín o IT, s možností publikace placených PR článků. Když bys do toho zamíchal půjčky a pojištění, tak je to podle mě úplná blbost. Zaměř se na kvalitu.

Drago
Uživatelský avatar
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 966
Registrace: 10.11.2010
Bude záležet co nabídneš. Na začátku je to nejtěžší, protože nemáš ranky a většinou ani návštěvnost.
Ze začátku si budeš všechno psát sám, tak s tím musíš i počítat. Najdi si affil programy a zvaž zdali to toho jít. Než nabereš ranky a návštěvnost tak to může trvat i měsíce. Po celou tu dobu budeš psát články povětšinou sám. S návštěvností to bude problém. PR články nejsou moc čtivé. Možná by stálo za to rovnou zauvažovat nad magazínem a pak publikovat propagační články za peníze. Ale vybudovat to všechno od začátku?

Marek L.
WD Trader: 4.38/5

Příspěvky: 1382
Registrace: 14.02.2011
Určite by som zvolil cestu magazínov, nie pr webov. Ako Drago spomenul, tak či onak si budeš musieť na začiatku články písať sám a magazíny má väčšiu perspektívu ako pr web.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se