Sociální sítě

freez
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2458
Registrace: 29.10.2011
Používáte na webech někdo FB plugin pro komentování článků? Jak se vám to jeví? Koukal jsem, že se to dá i adminovat, tak o tom přemýšlím, jestli to mám na webu kde jsem to zkušebně nasadil nechat.
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D

Luxato
WD Trader: 4.33/5

Příspěvky: 46
Registrace: 01.12.2010
na http://www.weloveguitar.net používam plugin "SEO Facebook Comments"
Dá sa to adminovat a komentáre indexuje aj vyhladávač
Podla mňa je to zo Seo hladiska dobrá vec, pretože ludia vytvárajú unikátny obsah sami
Je možné, že stránku potom navštívia aj priatelia človeka, ktorý to komentoval, pretože sa mu vypíše na nástenke, že niečo komentoval

Lukáš Jirsa
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 181
Registrace: 02.12.2011
Já jsem to zkusil asi na měsíc a vrátil jsem se ke klasickým komentářům. Nejsem sice moc dobrý vzorek, protože mám na webu sotva pár komentářů do týdne... i tak si ale myslím, že to moc dobrá volba není. Myslím si například, že Tyinternety si zbytečně zabíjí diskusi facebookem (IT nadšenci obecně facebook fandové nejsou :)), málokdy tam někdo něco napíše.

Ačkoli nejsem nějaký fanatik "Apple best - Android fuj, Google best - Seznam fuj, Linux best - Windows fuj", tak facebook upřímně rád nemám a vyznávám G+. Je to pořád moc mladá firma, ten web má strašně nedostatků jak designově, tak funkčně a taky až moc okatě leze do soukromí.

Když se ale vrátim ke komentářům... Roli hraje cílová skupina => web pro náctileté - zvolil bych FB komentáře, ale všude jinde => za mě ne. Radši pořídit přehledné intuitivní komentáře, hezky je vyladit, aby byla radost komentovat a radost adminovat a je to nejlepší řešení.

freez
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2458
Registrace: 29.10.2011
Dal jsem to na zkoušku na trawel web, nevím právě jestli zvolit klasický komentář, uložený u mě a nebo právě FB koment, přišlo mi že komunita trawel lidí FB používá docela dost. Dal jsem to sem http://www.londyn.jakonadlani.cz/wesminsterske-opatstvi tak uvidíme, asi to tam chvíli nechám a pak se rozhodnu.
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D

Lany
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 429
Registrace: 15.12.2011
Fb komentáře hodně omezují, jelikož můžou komentovat pouze lidé, co FB mají. I když si myslíte, že Fb má každý, tak nemá. Navíc né každý se chce na Fb prezentovat jakýmkoliv komentářem a raději komentují tam, kde to samo zůstane na webu. Takže je to takové rozporuplné, jelikož i to nebo ono má své plusy a mínusy.

Lukaaashek
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 226
Registrace: 04.03.2012
Já také nekomentuji články přes FB plugin. Podle mě to má velký vliv na úbytek komentářů a přínos (pokud nějaký je) daleko menší v poměru s úbytkem komentářů.

Turek
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 376
Registrace: 21.01.2012
Zajímavý je dle mého spíše www.disqus.com dáva dohromady více socialních sítí, lépe se s tím pracuje. Jak to vypadá v praxi můžete vidět třeba u Johna.

idp
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 900
Registrace: 16.01.2012
Jo disqus.com je dobrý, jde tam také nastavit aby mohli komentovat neregistrovaní uživatelé a jen zadali mail ale nevím jestli se přes to nedostanou roboti
Na stránkách Auto-gril.cz můžete sledovat novinky ze světa aut.
Na stránce Povinné ručení si můžete porovnat nabídky a ušetřit.

berkas1
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.33/5

Příspěvky: 220
Registrace: 17.10.2010
jako admin nepoužívám a jako uživatel to nesnáším, srát fb všude :/

Lukáš Jirsa
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 181
Registrace: 02.12.2011
Marek L.
WD Trader: 4.38/5

Příspěvky: 1382
Registrace: 14.02.2011
Niet nad klasické komentáre, FB comments na stránkach príliš nemusím, ale na druhú stranu môžu byť slušným zdrojom návštevnosti.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se