Software

Fox Deals
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1
Registrace: 05.09.2013
Dobrý den.

Rád bych představil mobilní aplikaci Fox Deals. Aplikace má za cíl zobrazovat zajímavé nabídky a akce v okolí uživatele. Uživatel si zvolí kategorie zájmu a nabídky tohoto typu se mu poté budou zobrazovat na displeji mobilu. K dispozici jsou obchody, restaurace, kulturní zařízení a mnoho dalších. Detail každé nabídky obsahuje kromě samotného textu nabídky, aktivní vizitky s kontaktními údaji a obrázku i jednoduchou navigaci, která uživatele dovede na místo určení. Samozřejmostí jsou notifikační oznámení o nové nabídce či možnost přeposlání nabídky e-mailem.

Hlavní přínos aplikace je v úplné svobodě jejího užívání obchodníky. Obchodník jednoduše zaregistruje svůj obchod na webu www.foxdeals.cz a poté již může svobodně zveřejňovat své nabídky dle svého uvážení. Obchodník zvolí dobu platnosti nabídky a dle pohlaví a věku zvolí cílovou skupinu, které se nabídka bude v aplikaci zobrazovat. Nabídku může obchodník kdykoli předčasně ukončit a vytvořit novou. V případě, že obchodník nemá aktuálně aktivní žádnou nabídku, v aplikaci se obchod nezobrazuje. Aplikace má za cíl zobrazovat především aktuální speciální nabídky obchodů typu dočasné slevy, výjimečné události či omezeného sortimentu zboží. Obchodník samozřejmě může uvést pouze obecné informace o obchodě, pokud chce. Podoba nabídky závisí čistě na obchodníkovi. Celý proces je velmi rychlý, jednorázovou registraci a následné vypsání nabídky trvá řádově pouhé minuty.¨

Fox Deals má sloužit obchodníkům jako bezplatný nástroj propagace maloobchodníků v éře chytrých telefonů, který si sami jednoduše budou spravovat. Modelový příklad - majitel klubu večer pořádá koncert a odpoledne mu ještě zbývá 50 neprodaných lístků. Zadá tudíž ve FD nabídku na 20% slevu na lístky. Tuto nabídku rozešle v okolí 3 km od svého klubu uživatelům ve věku 15 - 30 let. Některé uživatele může tato nabídka zaujmout a koncertu se zúčastní.

Aplikace má působnost po celé České republice, zaměřujeme se zatím ale pouze na Prahu. Aplikace je zcela zdarma jak pro obchodníky, tak i pro uživatele. V budoucnu plánujeme přidat bonusové funkce, které si obchodník bude moci aktivovat za určitý poplatek. V této chvíli však usilujeme především o co největší naplnění aplikace nabídkami obchodníků.

Aplikace je zdarma k dispozici pro mobilní telefony iPhone. Ke stažení zde:
https://itunes.apple.com/us/app/fox-...608964855?mt=8

Verzi na android plánujeme v budoucnu také.

Bližší informace na www.foxdeals.cz

Děkujeme předem za připomínky a komentáře :-)

Tým Fox Deals

dokec
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.33/5

Příspěvky: 258
Registrace: 15.07.2012
budou ty nabidky generovany i na webu ? jestli ne, tak mi prijde to stazeni te stezejni aplikace dosti mrnave...preji hodne zdaru, to bude tezky boj s konkurenci a se zajmem obchodniku...youtube video tam nejaky typos vyklada o RC helikopterach a celkove by to podle me chtelo krapet dotahnout ty stranky ;)

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se