Software

MajklM
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1
Registrace: 09.06.2014
Zdravím,
hledám software pro správu zakázek. Jde mi o to, abych viděl, jak postupují jednotlivé zakázky, jaké mají termíny vyhotovení a mohl je delegovat dále brigádníkům. Hodila by se i fakturace a základní statistické údaje. Je mi jasné, že bych mohl částečně využít google dokumenty, ale raději bych měl něco personalizovaného.
Díky
Michal

bajcicak
WD Trader: 3.5/5

Příspěvky: 29
Registrace: 02.11.2012
Ahoj,
chtělo by to více informací, zadání je dost obecné. Popisovaných systémů je několik a rozdíly mezi nimi nejsou zase tak veliké.
Hledej na google klíčové fráze jako cloudový systém, či informační systém pro podnikatele a určitě na něco narazíš. Dobré je ještě fórum Podnikatel.cz (http://www.podnikatel.cz/), kde snad najdeš uživatele s většími zkušenostmi.
Za sebe mám akorát zkušenost se systémem IZIO, který splňuje tvoje uvedené požadavky (http://www.izio.cz/cz/vyhody-systemu-iz ... ly-prehled) a v základní verzi je zdarma. Sám jsem s ním spokojen, ale jak říkám, chtělo by to více informací.
Ještě myslím existuje firma K2, ale nejsem si jistý, zda dělají i toto.

upcom
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 3
Registrace: 28.06.2014
Zdravím,
pokud nemáte ještě problém vyřešený, mohu nabídnout naše služby na platformě SP, ať už on-premise, nebo online. Výhodou je přesné přizpůsobení aplikace Vašim potřebám a jednoduchá následná customizace, vše ve velice rozumných cenových relacích a to především v poměru s individuálně vyvíjenými aplikacemi. Pro zakázky, termíny a notifikace je to naprosto ideální nástroj. Neváhejte mě kontaktovat, rád vám poskytneme nezávaznou konzultaci a prezentaci s vizí, co bychom pro Vás mohli udělat. Pro představu doporučuji odkaz na naše poslední řešení: http://upcom.cz/prezentace.html.

Petr Ulč
732872630
upcom@upcom.cz

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se