Startupy

Styler
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 4
Registrace: 26.08.2016
Nebudu nic zatajovat ani se vás snažit přemluvit či zblbnout. Všechno, co tady píšu, jsou fakta. Nedávno jsem narazil na asi nejlepší firmu, zabývající se síťovým marketingem o které jsem kdy slyšel. Ty z vás, kteří mají k tomuto druhu podnikání negativní postoj prosím o to, aby četli dál. Proč? Protože pokud je v běžném životě přínosná kreativita a otevřená mysl, pak v podnikání to platí 1000x víc. Proto sám nezavrhuji žádnou myšlenku, dokud opravdu nevím o co jde. V následujících třech odstavcích vysvětluji, proč si myslím, že právě toto je dobrý způsob, jak začít podnikat. Pokud máte už teď stejný názor, klidně ty tři odstavce přeskočte. Pokud jste na vážkách nebo dokonce nesouhlasíte, přečtěte si vše a možná změníte názor :)

Dlouho jsem chtěl něco vlastního rozjet, ale jelikož jsem student, nikdy jsem neměl dost kapitálu do začátku. Tady určitě někteří z vás namítnou, že o kapitálu to není, že se dá rozjet s dobrým nápadem, inteligencí a dřinou bombastický byznys i za pár kaček. Prosím, nenamáhejte se. Je to sice pravda, ale v reálu platí, že čím větší investice do stejného nápadu, tím je větší pravděpodobnost, že uspěje. Když si koupíte jeden stírací los za 50 korun, tak taky zrovna můžete vyhrát hlavní výhru, ale vaše šance stoupá, když si koupíte losů víc, to jenom takové malé přirovnání.

No a tak jsem se rozhodl, že to zkusím nejdřív v síťovém marketingu a to z několika důvodů:
- S minimálním vstupním kapitálem se dá vydělat hodně velké množství peněz
- Bez rizika bankrotu s velkou ztrátou
- Zároveň se naučím lepší obchodní/marketingové, ale i normální komunikaci s lidmi
- Nejde sice o podnikání v klasickém slova smyslu (firmu jsem nezaložil), ale má k tomu hodně blízko, protože dělám na vlastní odpovědnost a mám pod sebou tým lidí, který buduji sám
- Spousta dalších faktorů, díky kterým lépe pochopím, jak vést byznys (určitě líp, než když budu zaměstnanec)

To jsou některé faktory, díky kterým si myslím, že síťový marketing je opravdu hodně dobrá příprava na "opravdový" byznys. Můžete se mnou souhlasit nebo nemusíte, myslím ale, že většina z vás mi dá za pravdu.

Viděl jsem spoustu druhů MLM firem s různými druhy produktů (od klasického pojišťovnictví, přes kosmetiku, sladkosti, šperky a potraviny až po prací prášky, vysavače a filtry na vodu), některé jsem vyzkoušel, některé se mi nelíbily. Ale nejvíc se mi hlavně díky produktu a také díky dokonalému proviznímu systému líbí jedna nejmenovaná firma (nevím, jestli je dovolené tady takto dělat reklamu, tak to radši nepíšu), zabývající se cestováním. Jak říkám, viděl jsem hodně podobných firem, ale žádná nemá podle mě takový potenciál.

Nerad bych tady z toho dělal ještě delší esej, než už to je, tak to zkrátím. Zkrátka a dobře koho z vás to zaujalo, tak mi neváhejte napsat buďto tady soukromou zprávu nebo na můj email job.janvales@gmail.com a pomůžu vám rozjet váš vlastní byznys :)

AFUK
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 22
Registrace: 14.04.2018
rozjet podnikání bez kapitálu bylo možné na začátku 90tých let. Dnes to možné v podstatě už není, anebo jen velmi vzácně, kdy nedostatek kapoitálu je vyvážen mimořádně a vyjímačně originálním nápadem.
Kromě počátečního kapitálu je podstatný ten nápad, o čem to podnikání bude.
Krom počátečního kapitálu a podnikatelského nápadu však potřebujete ještě kontakty. Ty jsou v dnešním světě velmi důleité. Bez nich totiž dnes skoto žádný byznys neuděláte. Když máte výborný nápad a žádné kontakty, budete potřebovast obrovské množství finančních prostředků na marketing a ani pak nebude zaručen, že uspějete.

MLM nebo-li síťový marketing je dnes trochu zastaralý podnikatelský nápad.
Váš podíl v anglické firmě anebo vlastní firmu v Anglii zařídí ALL Finance UK Ltd

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se