Tvorba webu

Fit
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 480
Registrace: 30.09.2011
Ahoj,
momentálně potřebuji pro jednu paní zprovoznit a nastavit e-shop. Nebude to nic složitého, ale protože na tom do budoucna nechci dále pracovat (jenom jí to nastavit a vysvětlit funkce), tak to nechci postavit třeba na Prestashopu, abych to pak musel udržovat, dělat aktualizace atd. Dohodli jsme se, že využijeme nějakého hotového řešení za měsíční paušál (automatický systém na e-shopy). Na netu je toho poměrně hodně, tak nevím, co zvolit a vybrat. Potřebuje klasiku, aby tam byl košík, co nejvíc jednoduchá administrace na doplňování zboží, registrace zákazníků, fakturaci, občas tam chce zveřejnit i nějaký článek. Jiné požadavky nemá.

Přemýšlím např. o tomto: http://www.webareal.cz

Máte někdo zkušenosti? Případně jaký jiný systém využít? Ještě jsem koukal třeba i na shopy od Webnode a další..., ale jak říkám, uvítám i nějaké nápady třeba na něco jiného a případné argumenty pro a proti. Díky ;)

alijosha
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.68/5

Příspěvky: 2482
Registrace: 01.02.2011
Já používám od Savany Hostshop (běží na něm http://napi.cz - ještě není komplet hotov), který není vůbec špatný. Časté aktualizace poslední dobou!

Nebo zkus mrknout na tuto mojí recenzi http://kecykveci.cz/vyzkousel-jsem-atomer/ na http://www.atomer.cz/. Též se mi celkem zamlouval, ale nakonec jsem se rozhodl využít CZ řešení místo SK firmy.

Případně ohledně toho Webarealu můžeš mrknout na tento můj rozhovor http://kecykveci.cz/vyzpovidal-jsem-jed ... oft-s-r-o/, třeba tě přesvědčí o kvalitách produktů Bohemiasoft. Sám jsem na eshop-rychle před 2 lety spravoval jeden shop a vše fungovalo dobře. Časté aktualizace a velké množství zákazníků mají, takže není problém dohledat více e-shopů na jejich systému pro názornou ukázku.

Snad ti to aspoň trochu pomůže ;-)
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz

Fit
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 480
Registrace: 30.09.2011
alijosha: Díky moc za informace, neměl jsem teď vůbec čas, tak píšu až teď. O víkendu si to pročtu všechno a v pondělí se do toho pustím. Potřebuji, abych to té paní nastavil a jen vysvětlil, jak s tím pracovat a už si pak bude všechno dělat sama. Vypadá to jednoduše celkem všechno, tak si něco určitě vyberu ;). Ještě jednou díky, dávám reputaci ;).

alijosha
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.68/5

Příspěvky: 2482
Registrace: 01.02.2011
Není zač, mělo by to všechno splňovat to co potřebuješ a je to i jednoduché na správu (pochopí každý). Sám jsem něco podobného řešil před pár měsíci pro svojí mámu, tak vím o čem mluvíš :-)
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se