Volná diskuze

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
Dnes – 15.11.2011 začala na Aukru vánoční nadílka. Máte možnost si zde zakoupit 6x iPad2 za směšnou cenu – do 500 Kč. Samozřejmě není to tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Soutěž probíhá tak, že jednou za čas je na server Aukro.cz vypuštěna aukce, kde máte možnost tento skvělý produkt za směšnou cenu získat. Ovšem aukce není uvedena v žádném seznamu, není dostupná z vyhledávání a není známo, ve které kategorii se nachází. Musíte se tedy proklikávat celým Aukrem a pokud budete mít štěstí, třeba aukci objevíte právě vy!

Po začátku soutěže se ovšem stalo něco, s čím nikdo z Aukro týmu nejspíše nepočítal. A sice, na webu se začaly objevovat desítky podvodných aukcí, ve kterých jejich zakladatelé nabízeli obrázky iPadů2 a podobné věci, za ceny okolo 500 Kč. V těchto aukcích byly zaznamenány stovky příhozů.

Více popsáno zde = http://www.pes502.cz/internet/aukro-nadeluje-desitky-podvodnych-aukci

Co na to říkáte?
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

freez
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2458
Registrace: 29.10.2011
Na to můžu říct jen " dávám jim rok, maximálně dva" :-) Aukro spěje pěkně do pr... všechny nové věci co zavádějí nahrávají jenom podvodům a otravují normální nakupující, navíc aukro už nemá s aukční síní vůbec nic společného, samé kup teď a nebo jeden sniper vedle druhého, no hnus. Je to tržnice internetových eshopů, nic víc navíc jejich provize z prodejů to je snad už lichva ne.
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D

Jiří Rostecký
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 1076
Registrace: 19.11.2010
O tom, že Aukro jde do háje, se mluví už dlouho. Já bych tam nekoupil ani neprodal vůbec nic. Z doslechu i z dočtení jsem se dozvěděl zajímavé věci o praktikách tamních "podnikatelů", důvěryhodnosti uživatelů, o tom, jak dojde něco, co vůbec nemělo a tak dále. Jo, je to o uživatelích, ale za to já nemohu. Existují lepší místa k prodeji...

Milan_B.
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.43/5

Příspěvky: 638
Registrace: 03.12.2010
Dřív jsem na aukru aktivně obchodoval ale už tak tři roky tam nechodím vůbec.

Marek L.
WD Trader: 4.38/5

Příspěvky: 1382
Registrace: 14.02.2011
Aukro som doposiaľ nevyužíval ale ako vidím tak ani nebudem. Po parádnom začiatku s affilom to začalo pekne prepadávať..

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
Tak já Aukro využívám stále. Prodávám tam občas nějáké věci a musím říct, že jako prodejní místo je to super. Nenakupuji tam téměř nic. Ale je pravda, že od dob svého počátku se Aukro dosti změnilo. Otázka je, jestli k lepšímu nebo horšímu
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

alijosha
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.68/5

Příspěvky: 2482
Registrace: 01.02.2011
Já aukro též využívám, hlavně k prodeji. Nákupů tam mám málo. A je pravda, že se za ty roky co funguje značně změnilo a to směrem k horšímu. Mě ani toto nepřekvapuje, že se to tam děje. Hlavně aukro se snaží o to, aby to již nebyl aukční portál, ale nákupní galerie a proto tam nalákaly kde co a kde koho, aby tam prodával (pro ně peníze) a normální uživatelé jsou jim šuma fuk. Co bych tam nikdy nekoupil je elektronika, velká část je z dealextreme (čína) a nejen ta je tam odtud.
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
Aukro nevyužívám, nicméně poměrně často slyším na něj negativní reakce a tím víc mě udivuje, že Aukro je prakticky monopol, nemá zde žádného většího konkurenta. Kdyby Seznam místo Jarmary spustil SAukro, těžili by z toho všichni.

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
Otakar - tak seznam už má ten jejich bazar ne? To je v podstatě takové aukro. Akorát by to chtělo vrazit do toho nějaký prachy a z gruntu to předělat, protože je to historickej web, kterej je málo používanej. A jinak jak chceš konkurovat aukru? jsou jediná služba svého druhu v ČR (nepočítám a.cz a podobné, o kterých nikdo neví)
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se