Volná diskuze

Weblify
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1
Registrace: 20.02.2015
Obrázek

Máte nápad na aplikaci a hledáte financování? Vám chybí technické zázemí a zkušenosti v oblasti vedení svého vlastního podniku? Hlaste se do programu EuropeanPioneers, získejte dotace ve výši až 250 tis. euro a využijte rady nejlepších odborníků v oblasti tvorby startupů. Vybudujte si moderní aplikace již v osm měsíců!

EuropeanPioneers je podnikatelský akcelerátor, který mohou používat malé a střední podniky a startupy z celé Evropy (jestli nevedete podnik, máme pro vás dobrou zprávu: můžete taky založit svou firmu až po obdržení rozhodnutí o udělení grantu).

Na financování ve výši 50 až 250 tisíc euro má šanci 13 nejlepších projektů. Kromě finanční podpory, účastníci získají bezplatný přístup k moderním technologiím FIWARE, které budou sloužit k vytváření své vlastní aplikace. Také získájí technickou podporu, řadu užitečných finančních, podnikatelských a marketingových porad, a také mohou zúčastnit mnoha zajímavých workshopů a seminářů.

Po skončení 8. měsíčního akceleračního programu účastníci budou zralé e-podnikatele. Organizátoři programu budou jim pomáhat v kontaktu s potenciálními investory a zástupci venture capitalu, díky čemu budete mít možnost získávat finanční prostředky pro další rozvoj sveho podniku.

Co musíte udělat, aby získat grant? Jediné, co musíte připravit je nápad na aplikace, která bude používat alespoň jednu technologii FIWARE (co je to? všechny informace jsou k dispozici zde: http://www.weblify.pl/en/europeanpioneers/).

Důležité je, že nemusíte psát složitý požadavek. Jestli se chcete zúčastnit program, musíte vyplnit jednoduchý on-line formulář. Odpivídáte jen na několik otázek týkajících se vašich podnikatelských záměrů. Přihlášené projekty jsou hodnoceny z hlediska technologie (inovace aplikací a schopnost používat technologii FIWARE) a podnikání (připravenost na trh a škálovatelnost podniku, jakož i manažerské schopnosti svých tvůrců).

Přihlášky v druhém kole programu můžete podávat od 30. března do 22. června 2015 r. V této době na oficiálních stránkách bude opublikovan formulář přihlášky EuropeanPioneers, který musíte vyplnit v angličtině. Nejlepší z předložených projektů postoupí do finále, a jejich autoři budou prezentovat svůj podnikatelský nápad před nezávislou porotou. Prezentace se bude konat v Berlíně, v sídle vůdce mezinárodního konsorcia, které je organizátorem programu. Granty budou udělovány 13 nejzajímavějších nápadům. Mezi nimi také se může najít Vaše aplikace!

V říjnu 2014 byl uzavřen první nábor do EuropeanPioneers. Z 265 přihlášek z 30 evropských zemí bylo vybráno 12 projektů, které dohromady obdrželi více než 2 miliony eur financování. Jedním z vítězů byla polská firma Zylia Sp z o. o., která je zodpovědná za vytváření vysoce kvalitní produktů a řešení v oblasti digitální televize a zpracování audio a videa. Grant získala na projekt AudioImmersion - moderní systém pro záznam a zpracování zvuku.

Chcete se připojit ke skupině příjemců EuropeanPioneers a jako Zylia realizovat sen o vytvoření vlastní aplikace? Podívejte se na stránku http://www.weblify.pl/en/europeanpioneers/. Zde najdete všechny potřebné informace – podmínky účasti v programu, podrobný popis hodnotících kritérií, programové schéma a řad tipů pro potenciální účastníky.

V případě jakýchkoliv otázek týkajících se EuropeanPioneers budou rádi odpovídat zástupci Weblify Sp. z o. o. (http://www.weblify.eu) - koordinátora programu ve střední a východní Evropě. Můžete nás kontaktovat na europeanpioneers@weblify.pl.

Posílejte nám své nápady. Je to opravdu snadné!

Obrázek

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se