Volná diskuze

Sir-HD
WD Trader: 4.36/5

Příspěvky: 423
Registrace: 15.01.2012
Dobrý den,
Rád bych znal váš názor na provedení webu www.jihoceskahypoteka.cz a zároveň by mě zajímalo jak zvýšit konverzi - vyplnění tabulky.

Děkujeme
http://www.rodinneuspory.cz - Finanční magazín online

Jiří Mareš
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 121
Registrace: 04.08.2012
Po designové stránce je to myslím si dobré, spíše jako potencionálního zákazníka by mě zajímalo, co mohu od vás očekávat, tedy jaký bude další krok, jakmile vyplním kontaktní údaje a další informace? Zobrazí se mi srovnávač hypoték jak je slibováno v úvodu nebo je v tom háček a zavolá mi finanční poradce s konkrétní nabídkou?
Další věcí je název samotný "Jihočeská hypotéka" je to hodně lokálně svázané s konkrétním krajem a pokud bych teoreticky bydlel v Ostravě, mám šanci získat od vás hypotéku? Ano, sice uvádíte ve výhodách možnost srovnání hypoték z pohodlí domova, ale jakožto příchozí návštěvník vidím jako první název "Jihočeská hypotéka" a řeknu si: "Aha, tak tohle je jen pro obyvatele jižních Čech, kteří si hypotéku zřejmě musí dojednat osobně, tak jdu jinam .." . Na druhou stranu proč ne? Pokud rozjedete lokální marketing a budete cílit jen na Jihočechy, určitě máte šanci zákazníky oslovit.
Možná by proto stálo prohodit jednotlivé sekce, tedy nejprve zákazníky informovat - kdo jste za firmu, jaké výhody mi přinese sjednání hypotéky přes vás a pak teprve zákazníka motivovat k vyplnění kalkulačky. Na většině firemních webů také není hned v záhlaví kontaktní formulář na titulní stránce a pak hlavní info o firmě, nabídka služeb či reference.

klavesakm
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 82
Registrace: 30.12.2015
Souhlasím s JM
Také bych rád věděl co bude následovat po vyplnění údajů. Záhlaví do 1. minuty a zápatí (poznámka pro specialistu) si odporují například ve 2 ráno. Chápu, že se tím bude zabývat, ale fakt nevím co čekat. A tedy na tom bych zapracoval. Lépe vysvětlit co mně čeká. Proč chcete číslo. Dát tam k té hvězdičce otazníček s vysvětlivkou nebo jinam. Mělo by být jasné, že to není závazné. Já musím souhlasit s VOP ale nedávám souhlas se zpracováním osobních údajů. Pro mně by bylo lepší dát tam jen tu kalkulačku, srovnání a až pak někam zadávat údaje. Pokud už tedy takto a bude vysvětleno co a proč, tak bych dal spíš email povinný. Počítejte s velmi opatrným přístupem a ukažte co největší otevřenost a odpovězte na otázky, které si v duchu opatrný člověk dá. Také mi tam chybí pole pro zadání výdělku.

MatyasK
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1
Registrace: 02.06.2016
Jako návštěvníka stránky mě odradilo především to, že první co vidím je tabulka k vyplnění, která po mě chce soukromé informace a já jsem přitom ani nezískal žádné informace o webu. Osobně bych tabulku posunul až do druhé části webu a vedle ní zobrazil položku "Výhody pro Vás" a první část webu bych využil pro seznámení návštěvníka s Vaší službou.
Souhlasím také s poznámkami od Jiří Mareš a klavesakm.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se