Volná diskuze

scroorage
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1
Registrace: 26.02.2012
Zdravím,

mám český web s drogovou problematikou. Jedná se o informační web. Tedy žádné návody na výrobu či nabádaní ke konzumaci drog.

Jaký je podle Vás vhodný způsob monetizace takového webu. Sklik i Adsense reklamy na takových webech zakazují. Jediné co jsem našel je affiliate na konopná semínka. Na web však nechodí jen huliči, tak hledám něco, co by zasáhlo i širší publikum.

Díky předem za jakékoliv nápady.

Jiří Rostecký
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 1076
Registrace: 19.11.2010
Mě napadlo docela zajímavé anonymní poradenství. Nikdy jsem sice do světa drog nepronikl, ale věřím, že se na internetu pohybuje hodně závislých lidí, co by toho rádi nechali, ale nejde jim to. Můžete to zpoplatnit :)

freez
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2458
Registrace: 29.10.2011
Co Etarget ? ty povolují vcelku všechno co jsem se tak díval, otázka je jestli tam budou inzerenti a jestli by to nebylo lepší tlačit, jak píše Jirka, do odvykání závislosti, takže oslovit drop in centra s nabídkou reklamy, atd.
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D

Lany
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 429
Registrace: 15.12.2011
Kdysi jsem dělal přednášejícího pro tzv. Peer program, což byly přednášky proti drogám. A některé společnosti, které tam také přednášely, nabízejí za pomoc drogově závislým odměnu nebo že jim vymění stříkačky atd, ale bohužel je to už nějaký ten rok, tak přesně nevím, zda to ještě funguje. Anonymní poradna nevím, zda by prošla, jelikož to by asi mělo být nějak obchodně vyřešeno (anonymita). Vím, že tam byla i nějaká spolupráce s ministerstvem zdravotnictví, které na to mělo dotace od EU a z těch čerpali i pro podobné stránky, jak máš ty. Ale jak je to teď, to už nevím :(

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se