Volná diskuze

resetneac
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1
Registrace: 09.02.2017
Zdrávím,

rád bych se zeptal zda by se tu nenašla u někoho práce pro “skoro” absolventa střední školy v oboru IT. Bohužel mi nevyšla poslední zkouška a tudíž předpokládám že budu mít kompletně dostudováno až 12.9. tohoto roku.

Asi je všude známo, jaká je kvalita IT škol v česku. Dostal jsem nějaké základy a věnoval jsem se tomu doma. Zkoušel jsem si něco, učil se, četl, koukal na videa… Velice mě zajímají nové technologie, programování v celku a poměrně vše co se týče pohybu na internetu, ať už bezpečnost, nebo třeba chování lidí atd.

Začínal jsem v HTML/CSS, PHP. Tyto technologie mě uchvátili a tak jsem se jim doma začal věnovat. Myslím si, že HTML, CSS, Bootstrap, MaterializeCSS ovládám poměrně dobře. Nicméně tímto směrem bych se ve finále nerad ubíral do budoucnosti.

Ohledně PHP si myslím, že nějaké základy mám. Něco v něm dokážu, ale větší problém, než naučit se příkazy mi dělá spíše chápat logiku programu. Trochu paradox, jelikož mě zrovna běh programů a celkové procesy v pozadí velmi přitahují.

Má ideální představa je taková, že bych byl rád někde zaměstnaný pod někým zkušeným, kde bych měl možnost se učit a rozvíjet. Samozřejmě za nižší plat, než obyčejní programátoři. Jde mi hlavně o to, nabrat co nejvíce zkušeností a poznat jak to v tomto směru chodí.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se