Volná diskuze

Václav Bartoš
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 146
Registrace: 03.04.2017
Pracujete ve svém volném čase pro některý spolek, nebo školu? Přispíváte pravidelně klidně i drobnější částku na některou charitu?

Já každý rok jako zdarma týden provázím na pevnostním muzeu Březinka nad Náchodem. Ve svém volném čase společně s dvěma vojenskými historiky popularizujeme naši vojenskou historii v rámci vojenstvi.cz, bez nároku na honorář osm večerů předvádím pro hradecký divadelní festival takovou šílenou blbost, na kterou už za ta léta proudí davy. Podporuji i poděbradské divadelníky, kterým bez nároku na honorář porotcuji celostátní přehlídku amatérského divadla FEMAD. Předloni jsem částkou 3000 Kč podpořil romská stipendia. A co Vy?

Já si říkal, že takové věci se mají dělat samozřejmě. Bez toho se tím kasat. Ale pokud se tím nepochlubíme, nepřijde to ostatním jako samozřejmost. Každá pomoc místním hasičům, nimrodům, fotbalistům nebo ochotnickému spolku se cení.

dusivk
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 25
Registrace: 15.12.2012
Od druhé poloviny osmdesátých let min. století s kamarádem vedu bezplatně kroužek leteckých modelářů, mimo síť základních škol, neb nám nejde o vykazování činnosti, ale o výchovu a vzdělávání i tréning dětí. Jedno z nich to dotáhlo až na vojenského pilota.
Od jara do pozima mě baví cykloturistika a celý rok RC modely letadel a aut.
A vše si samozřejmě fotografuji zrcadlovkou
 Prodloužené nůžky na trávu

Václav Bartoš
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 146
Registrace: 03.04.2017
Takove veci jsou fantasticke. Kdy utkvite v necim zivote a on to dik obzorum,ktere jste mu otevrel, dotahne nekam, kam by ho to ani jinak nezavalo. Ani tuhle virtualni komunikaci neberu jako nic samozrejmeho. Jsou potreba desitky lidi jen proto, aby tu takove diskuse zustaly pro dalsi generace.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se