Wordpress

Fit
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 480
Registrace: 30.09.2011
Ahoj,
hledám nějaký dobrý plugin na rezervační systém do Wordpressu. Potřeboval bych následující:

- aby se na webu zobrazoval kalendář s obsazeností a volnými termíny, kde by byly vidět dny i jednotlivé hodiny (rezervace budou vždy třeba 1 hodinu nebo i jinak, např. od 16-17h v nějaký den)
- aby mohli rezervaci provádět běžní návštěvníci webu, kteří si zvolí den a hodinu a vyplní formulář (jméno, e-mail, tel. číslo)


Nemáte někdo tip na vhodný plugin, který by tohle dokázal? Je pro mě důležitý, aby to umělo i booking na jednotlivé hodiny v určitém dni (ne jenom celé dny). Našel jsem akorát tento plugin: http://wpbookingcalendar.com/, jenže free verze neumí téměř nic a nevím jestli má cenu kupovat ten placený a jestli vůbec umí to, co potřebuji...

Proto uvítám nějaké tipy..., jestli někdo víte... Sám hledám něco dalšího... Jak byste to řešili Vy?

Martin Kovalčík
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 32
Registrace: 10.01.2012
WPBookingCalendar ve verzi free je opravdu nepouzitelne. Doporucuji se podivat na: http://codecanyon.net/item/booking-syst ... in/2675936 , premium cena jen 20$. Melo by to umet vse co pozadujes.

Fit
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 480
Registrace: 30.09.2011
Díky moc, sice asi nakonec nebudu ten web realizovat, protože si to klient rozmyslel a že to bude chtít udělat až za pár měsíců, ale tenhle plugin vypadá vážně dobře! Dávám reputaci ;)-

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se