Wordpress

sikec
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 743
Registrace: 15.07.2011
Než mě umlátíte, že když jsem trouba, mám projít google....tak prosím tady jsem našel http://www.sborez.cz/2011/02/08/instala ... localhost/ nějaký smysluplný návod. Ale protože jako laik ve světě PHP a poučený laik ve světě Wordpressu se ptám: takhle se to dělá? A jestli ano, je toto správný postup, nebo znáte lepší. O co jde. Bydlím na okraji světa, kde rychlost 1 MBit je absolutní highend a rád bych si to nějak udělal přímo na lokále a pak to jednou nahrál pořádně na hosting. Takže pánové i dámy, potřebuji (prosím) zprovoznit WP na HDD a pak to v silné chvilce nahodit do eteru...Co vy na to?

-kst-
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.31/5

Příspěvky: 243
Registrace: 13.11.2010
Nemám zkušenosti přímo s XAMPP, ale ano, takhle se to na localhostu dělá.

Já akorát místo XAMMP používal http://vertrigo.sourceforge.net/, ale je to vcelku jedno. Každopádně doporučuji využít nějaký takový balík, protože instalovat extra Apache, PHP a MySQL mi přijde celkem složité a zbytečné.

sikec
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 743
Registrace: 15.07.2011
Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
Ano, ta instalace je správně. Nejprve si musíš na localhost nahodit nějaký "server" ... jak už bylo zmíněno, doporučuji nějaký balíček. Existují jich spousty. Také jsem dříve použival VERTRIGO, dokonce mám na svém blogu i návod na kompletní instalaci - tak jsem si to jen myslel :D

Každopádně v současné době používám Wamp a ten je taky super :)

Až budeš mít zprovozněný server, nahodíš Wordpress (to už je brnkačka) :)
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 Dar

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se