Affiliate

NNTB
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1
Registrace: 21.08.2023
Využijte příležitost s novým zákonem o ochraně oznamovatelů!

Obrázek

Od 1.8. 2023 platí v ČR nový Zákon o ochraně oznamovatelů, který otevírá dveře k obrovské obchodní příležitosti! S více než 15 000 povinnými subjekty se zájem o nástroje pomáhající s novými legislativními povinnostmi výrazně zvýšil.

O co jde?
Nabídněte vašem okolí nejlepší řešení pro dodržení nového zákona o ochraně oznamovatelů.

Nenech to být (NNTB) – vaše šance na úspěch!
Jsme nejvíce důvěryhodným whistleblowing softwarem v ČR. NNTB je ověřený nástroj, který splňuje všechny požadavky nového zákona, je anonymní a nabízí pokročilé funkce. Důvěřuje nám více než 2 700 organizací ve 35 zemích!

Spolupráce s posláním
Naše řešení nejen pomáhá firmám, ale také školám v boji proti šikaně. NNTB totiž nevzniklo jen jako reakce na zákon či směrnici EU. Díky našim firemním klientům může být NNTB pro české školy zcela zdarma, což pomůže tisícům dětí. Přečtěte si celý náš příběh: https://www.nntb.cz/o-nas

Rostoucí trend
Zájem o whistleblowing a ochranu oznamovatelů raketově roste. To je nyní jedinečná příležitost, kterou můžete proměnit v příjmy!

Není to jen o penězích!
Nabízíme vám nejen šanci vydělat tisíce Kč z každé objednávky nad 50 zaměstnanců, ale také partnerskou administraci, podporu a obchodní materiály. Jsme tady, abychom vás podpořili na cestě k úspěchu!

Doporučte NNTB organizacím nad 50 zaměstnanců a za každou objednávku uskutečněnou přes váš affiliate odkaz získáte 15 % provizi z ceny, kterou klient zaplatí. Průměrná objednávka je 30 000 Kč, v některých případech 100 000+. Zaregistrujte se ještě dnes: https://partner.nntb.cz/

Nemarněte čas! Zjistěte více o našem produktu i novém zákonu na našich stránkách:
O produktu: https://www.nntb.cz/
O zákoně: https://www.nntb.cz/whistleblowing-zakon

A nejnovější informace najdete na našem blogu:
Blog: https://www.nntb.cz/blog

Jsme připraveni vám pomoci na cestě k úspěchu! #Affiliate #ObchodníPříležitost #Whistleblowing #NNTB

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se