Chyby

portalbydleni
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 91
Registrace: 23.12.2013
V seznamu mých poptávek jsou zobrazeny všechny které jsem vložil s tlačítky upravit, ukončit. I když dám ukončit poptávku a prakticky se nezobrazuje v poptávkách v seznamu ji mám pořád stejně a pořád s tlačítky ukončit, upravit. Možná by to chtělo aplikovat po ukončení nějakou informaci UKONČENÁ protože je to zmatečné
MIKROJOB.cz Mikroslužby od 100 COPYTRH.cz Prodej a nákup článků
Reklama, která se vyplatí - PR články, textová a bannerová reklama AZET média

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
portalbydleni
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 91
Registrace: 23.12.2013
???
Mne to ukazuje pořád to samé, nahrál bych obrázek, ale nejde to, nechápu tomu :-)

-- 15. 05. 2017 16:19 --

Obrázek
MIKROJOB.cz Mikroslužby od 100 COPYTRH.cz Prodej a nákup článků
Reklama, která se vyplatí - PR články, textová a bannerová reklama AZET média

portalbydleni
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 91
Registrace: 23.12.2013
:-D to je přesně to samé jako kdyby jste chtěl aby ohodnocení domén psali pod jeden příspěvek :-D Viděl jste někdy forum?
MIKROJOB.cz Mikroslužby od 100 COPYTRH.cz Prodej a nákup článků
Reklama, která se vyplatí - PR články, textová a bannerová reklama AZET média

Václav Bartoš
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 96
Registrace: 03.04.2017
StanikKolarik píše:
je nutné pro každou věc zakládat nové vlákno?


Je to ideální.

StanikKolarik
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 266
Registrace: 06.04.2015
Václav Bartoš píše:

Je to ideální.
mám docela dlouholeté skušenosti s moderováním fór a ideální je to pouze v případě že po vyřešení je vlákno smazáno. Spíš jsem narážel na fakt, že tady JE vlákno s návrhy a náměty. tedy DLE MÉHO tu takovéto vlákna potom nemají co dělat. Samozřejmě že problém=nové vlákno je dobré řešení, ale v rámci "problémového roomu"

-- 15. 05. 2017 22:46 --

mea culpa!
právě jsem zjistil že pro WD platí druhá možnost že tu opravdu máme "chyby room"
to je tím že sem lezu z 99% přes nové příspěvky a tedy jsem zasklil strukturu

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
portalbydleni píše:
???
Mne to ukazuje pořád to samé, nahrál bych obrázek, ale nejde to, nechápu tomu :-)


Opraveno, opravil jsem to v detailu poptávky, ale neuvědomil si, že to je ještě i ve výpisu.
Co znamená to, že nejde nahrát obrázek? Píše to nějakou chybu?

portalbydleni
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 91
Registrace: 23.12.2013
Otakar Pěnkava píše:

Opraveno, opravil jsem to v detailu poptávky, ale neuvědomil si, že to je ještě i ve výpisu.
Co znamená to, že nejde nahrát obrázek? Píše to nějakou chybu?

No udělalo to pouze náhled že tam obrázek je, ale nic víc a přesměrovalo na stránky kde je uložený. Nicméně jsem na to přišel...Nebudu zakládat další vlákno ale například při psaní zprávy chci vložit přílohu, přílohu vloží ale celou zpravu vymaže a tak datluji opět. Navíc tam vyhodí tuto chybu:
Obrázek
MIKROJOB.cz Mikroslužby od 100 COPYTRH.cz Prodej a nákup článků
Reklama, která se vyplatí - PR články, textová a bannerová reklama AZET média

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se