Hardware

classic
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 86
Registrace: 22.04.2012
Bry ranko,

Mam w8.1 byl jsem na netu a najednou vypadly vsechny site (na takovy ty pyramidce je bilej krizek na cervenym pozadi. Kdyz kliknu napyramidku, vyjede panel, nahore je letovy rezim, se kterym jde normalne hybat a pod nim WiFi, ktery je takovym tim sedym pismem a vubec na to nejde klikat.

Nemate sajn jak na to? Nic jsem s tim nedelal, jen zapojil sluchatka, ale netusim souvislost

Dík moc za pomoc

krabby
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 164
Registrace: 18.10.2013
S osmičkama mám doma taky problém. Na jednou ntb jsem vždy musel zakázat a po té povolit bezdrátový adaptér. Na dalším to vyřešil pouze restart.
Neděkuj mi, stačí kliknout na +

classic
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 86
Registrace: 22.04.2012
Tak restartoval jsem několikrát, i jsem nechal comp vyspat, ale pořad nic.

Mac
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.57/5

Příspěvky: 2453
Registrace: 17.09.2012
Kód: Vybrat vše
format c:\


Příjemné páteční odpoledne. :-)

Wladass
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.43/5

Příspěvky: 2124
Registrace: 13.09.2011
Mac píše:
Kód: Vybrat vše
format c:\


Příjemné páteční odpoledne. :-)


Tvůj trolling už není vtipnej.


K věci, ano stává se to, potvrzuji, většinou stačí zakázat a poté povolit síť. Pokud problém přetrvává, tak reinstall windlí.
Největší ceník domén na českém internetu. Respirační roušky.
 Expirované domény

Mac
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.57/5

Příspěvky: 2453
Registrace: 17.09.2012
Tak promiň. :-)

krabby
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 164
Registrace: 18.10.2013
Já taky trošku podezřívám svůj wifi router. Přijde mě že s osmičkama není úplně kamarád. Ani internet mě tam nešlape tak rychle jako na linuxu, sedmičkách a xp (to už je co říct)
Neděkuj mi, stačí kliknout na +

classic
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 86
Registrace: 22.04.2012
Wladass píše:

Tvůj trolling už není vtipnej.


K věci, ano stává se to, potvrzuji, většinou stačí zakázat a poté povolit síť. Pokud problém přetrvává, tak reinstall windlí.



A kde jde zakazat a povolit?

P.s. Mam nemecky windows, tak kdyby nekdo poradil cestu

peeeeta
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.83/5

Příspěvky: 2055
Registrace: 02.09.2012
Tak napřed bych zkusil klinout pravým tlačítkem myši na "piramidku" a dal ostranit potíže.
Pokud to nepomůže, postupoval bych podle tohoto článku.
Mohl by také pomoc bod obnovení. Ještě by bylo dobrý sem vložit screen toho, co ti to ukazuje.

classic
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 86
Registrace: 22.04.2012
Už jsem zkoušel obnovovat, klikat pravým tlačítkem a nic.
A screen z iPhonů netuším jak poslat..

Jak se dá zbavit tyhle šílený W8.1 věci a nainstalovat w7????

peeeeta
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.83/5

Příspěvky: 2055
Registrace: 02.09.2012
Tak zbavíš se jich naformátováním disku a pak instalací W7.

Screen velice snadno. Obrázek ulož na nějaký server a pak sem vlož odkaz.
Pokud jsem ti pomohl přidej mi bod tlačítkem [+]
Wedos aktuální slevy
 CZC slevové kupóny

classic
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 86
Registrace: 22.04.2012
Mám sedmicky doma na jednom compu, který už nebudu používat, tak bych to nějak přetáhl. Jenže doma je 3000km daleko..

Obrázek netuším jak z iPhonu někam poslat.. Je to naprd

peeeeta
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.83/5

Příspěvky: 2055
Registrace: 02.09.2012
Obrázek uložíš někam na server.
Jednoduše přijdeš na nějakou stránku třeba - http://www.imagehosting.cz/ a tam nahraješ vybraný obrázek z telefonu a sem vložíš URL obrázku.
No tak je přetáhneš až budeš doma.
Pokud jsem ti pomohl přidej mi bod tlačítkem [+]
Wedos aktuální slevy
 CZC slevové kupóny

classic
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 86
Registrace: 22.04.2012
Tak už se mi ani nedaří poslat fotku zesedleho ho wifi.

Chtěl jsem udělat kompletní recovery ale ani to nejde, obrazovka vypadá takto a hned se zavře
http://www.imagehosting.cz/?v=imageyry.jpg

Už fakt nevím.

-- 09. 12. 2014 11:49 --

Tak už se mi ani nedaří poslat fotku zesedleho ho wifi.

Chtěl jsem udělat kompletní recovery ale ani to nejde, obrazovka vypadá takto a hned se zavře
http://www.imagehosting.cz/?v=imageyry.jpg

Už fakt nevím.

peeeeta
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.83/5

Příspěvky: 2055
Registrace: 02.09.2012
No a co fotka té ikony "piramidky"?

manasekp
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 298
Registrace: 29.10.2013
Co s tema widlama vsichni delate? Ja osobne je sice nepouzivam ale na jakysi pocitac jsem je daval a funguji bez dozoru uz docela dlouho. Prestoze je nemam rad :)

Mac
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.57/5

Příspěvky: 2453
Registrace: 17.09.2012
Nejsem si teď jistý (myslím si, že to bylo taky na Lenovu) bylo vedle POWER tlačítka ještě jedno takové malé (na první pohled jsem si ho ani nevšiml) a po jeho stlačení na mě vyskočilo menu, ve kterém jsem si mohl vybrat, jestli chci počítač uvést do továrního stavu. Zastrčil jsem kabel do síťovka a za +/- půl hodiny byl počítač po všech stránkách OK.

Pro případ, že by ses nakonec rozhodl pro ten reinstal.

Neptej se mě hlavně na detaily. S osmičkou jsem se babral jenom jednou.

Kusi
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 162
Registrace: 02.12.2010
Ahoj. WiFi si si pravdepodobne vypol bud prepinacom, alebo klavesovou skratkou.
Ak nepomoze ani jedno, tak v nastaveni siete treba vypnut adapter-restart- zapnut adapter- restart.
Ak nepomaha, tak si stiahni najnovsi ovladac. Chod do spravcu zariadeni a daj aktualizovat ovladac wifi z miesta, kam si stiahol najnovsi. Potom restart.
Ak nejde, alebo si nevies rady, napis mi spravu a spolocne to poriesime.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se