Hosting

xmrnv100
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.25/5

Příspěvky: 281
Registrace: 08.09.2012
Ahoj, chci se zde zeptat, zda má někdo z vás web u Wedosu a zároveň prodává reklamní plochy přes ads.ranky.cz. Dost často mi od nich chodí upozornění, že reklamní plocha neprošla kontrolou:

Výstup robota:
Chyba: Odkaz XYZ nenalezen

Možné nedostatky:
- nezobrazování reklamy nebo jejího popisku
- špatná implementace - zakázané rámy/javascript
- špatná viditelnost reklamy
- technické chyby webu
- žádná reakce na nabídky inzerentů
- příliš výpadkový nebo nekvalitní hosting (IC.cz, blog.cz, Webnode, WebZdarma...)
- příliš pomalé načítání stránek
- není umožněna ruční nebo automatická kontrola robotem


Wedos má poslední dobou výpadků víc než je zdrávo (a také víc než přiznává na FB), ale stále bych jej nepovažoval za nekvalitní nebo pomalý hosting... Jaké jsou prosím vaše zkušenosti? Díky

Drago
Uživatelský avatar
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 966
Registrace: 10.11.2010
Mám jak bannery tak i odkazy z ads.ranky.cz. (CN130 - starý NoLimit, 404M - nový NoLimit a pár dalších + různé CMS WP, mediawiki) a z ads.ranky.cz mi zatím žádné varování nepřišlo. Pokud jsem si něco nepokazil sám.

Nedělá ti nepořádek spíš nějaký plugin, CDN anebo něco podobného?

xmrnv100
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.25/5

Příspěvky: 281
Registrace: 08.09.2012
Jde o menší weby v php, cca 10 podstránek bez redakčního systému. A třeba dnes si inzerent koupil další odkaz, ale ani po pěti hodinách není reklamní plocha aktualizovaná a ta nová reklama se nezobrazuje. Nevím, kde by mohla být u mě chyba, možný to klidně je, ale fakt nevím.

StanikKolarik
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 272
Registrace: 06.04.2015
hlavně ranky jdou mrtě do kytek protože se o to majitel vůbec nestará

xmrnv100
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.25/5

Příspěvky: 281
Registrace: 08.09.2012
StanikKolarik píše:
hlavně ranky jdou mrtě do kytek protože se o to majitel vůbec nestará


Bohužel, místo odpovědi z podpory jsem dostal před chvilkou mail, že jedna z mých ploch byla smazána a kredit vrácen inzerentovi.

Drago
Uživatelský avatar
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 966
Registrace: 10.11.2010
Napiš sem anebo mi přes PM pošlí URL. Třeba na něco přijdeme.

Já jsme podobný problém jednou řešil taky ale myslím že to bylo u jiného systému. Až prolezením zdrojového kódu jsem zjistil, že se to popralo s cache redakčního systému. Další pak měl problém s právy na zápis do souboru/adresáře.

xmrnv100
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.25/5

Příspěvky: 281
Registrace: 08.09.2012
Děkuji Dragovi, nemám nastavené v DNS záznamy pro IPv6.

xmrnv100
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.25/5

Příspěvky: 281
Registrace: 08.09.2012
Tak tu jsem po pár dní znovu. Zdá se, že to nebyl ten hlavní problém. Nyní si opět inzerent zakoupil reklamu na dvou plochách, na jedné se reklama zobrazuje, na druhé ne. A přitom jde o dvě subdomény na jedné doméně a tudíž i na témže hostingu. Nechápu.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se