HTML & CSS

peeeeta
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.83/5

Příspěvky: 2055
Registrace: 02.09.2012
Zdravím,
jde mi o jednu věc, mám třeba
Kód: Vybrat vše
display: block;
-webkit-transition: all 0.3s ease;
-moz-transition: all 0.3s ease;
-o-transition: all 0.3s ease;
transition: all 0.3s ease;
position: absolute;
width: 170px;
height: 170px;
z-index: 99;
-webkit-border-radius: 60px;
-moz-border-radius: 500px;
border-radius: 900px;
border: 104px solid #fafafa;
top: -66px;
left: -54px;


a já potřebuji přesně to samé nastavit u jiné třídy, vím, že to jde zapsat najednou pro více tříd, ale chci upravit šablonu, kde se dá vybrat různá barva, tak že třeba modrá,červená, žlutá a je pak možno do této šablony ve speciálním okénku vložit moje vlastní css. Sem bych chtěl vložit, aby mou vytvořená třída převzala všechno potřebné nastavení, od třídy, která je již v šabloně nastavená.
Doufám, že jste to pochopili a děkuji moc všem za radu.
Pokud jsem ti pomohl přidej mi bod tlačítkem [+]
Wedos aktuální slevy
 CZC slevové kupóny

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
Proč to tedy neuděláš tak, že při vytvoření třídy si nalinkuješ i třídu, která již existuje a tvoje třída v ní pouze mění parametry.

vychoziTrida
Kód: Vybrat vše
#vychoziTrida {
   background-color: black;
   color: white;
   font-size: 12px;
}

mojeTrida
Kód: Vybrat vše
#mojeTrida {
   background-color: blue;
}

Výstup
Kód: Vybrat vše
<div id="vychoziTrida mojeTrida"> ..... </div>


výstupem by měl být div, který bude mít modré pozadí a vše ostatní bude mít stejné jako "vychoziTrida" -> bílej text, velikost textu 12

// doufám, že to tak opravdu funguje a nemelu tady kraviny, ale mělo by :D
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 EasyAd verze 1.0

peeeeta
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.83/5

Příspěvky: 2055
Registrace: 02.09.2012
No já nevěděl, že to takto funguje, ale ani takto to bohužel nemohu udělat, jelikož se mi jedná o přiřazení stylu, třídě, která se týká odesílacího tlačítka, tak že si danou třídu nemohu sám pojmenovat jak chci.
Tak že bych potřeboval něco ve stylu "mojeTrida=vychoziTrida" , ale díky moc zase jsem se něco přiučil.
Pokud jsem ti pomohl přidej mi bod tlačítkem [+]
Wedos aktuální slevy
 CZC slevové kupóny

basti
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 352
Registrace: 21.11.2011
Prasácká a jednoduchá metoda = ctrl+c a ctrl+v.
Bloguju (občas) na diginomad.cz a spravuju databázi minerálů mineralexpert.org
Moje fotky jsou zdarma v plném rozlišení na pixmound.com :)

peeeeta
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.83/5

Příspěvky: 2055
Registrace: 02.09.2012
Basti: to ale nebude fungovat, pro každou změnu vzhledu. Musel bych to neustále kopírovat. Potřebuji to zadat jednou a když dát třeba žlutou, tak aby se to uzpůsobilo stylu.
Pokud jsem ti pomohl přidej mi bod tlačítkem [+]
Wedos aktuální slevy
 CZC slevové kupóny

basti
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 352
Registrace: 21.11.2011
Myslel jsem udělat novou třídu, ale všechny vlastnosti natvrdo zkopírovat, ne něco dědit či propojovat. Mám dojem, že se šťouráš v nějakém CMS? Kdyžtak to needituj přes CMS rozhraní, ale zjisti si název souboru se stylopisem a prostě ho natvrdo přepiš.
Bloguju (občas) na diginomad.cz a spravuju databázi minerálů mineralexpert.org
Moje fotky jsou zdarma v plném rozlišení na pixmound.com :)

peeeeta
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.83/5

Příspěvky: 2055
Registrace: 02.09.2012
Já vím jak jsi to myslel. A jak říkám takhle se mi nebude měnit barva třídy podle toho, jaký vzhled zvolím, vše bych musel zase kopírovat.
Pokud jsem ti pomohl přidej mi bod tlačítkem [+]
Wedos aktuální slevy
 CZC slevové kupóny

Jan Paluska
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.78/5

Příspěvky: 1323
Registrace: 14.02.2011
peeeeta píše:
No já nevěděl, že to takto funguje, ale ani takto to bohužel nemohu udělat, jelikož se mi jedná o přiřazení stylu, třídě, která se týká odesílacího tlačítka, tak že si danou třídu nemohu sám pojmenovat jak chci.
Tak že bych potřeboval něco ve stylu "mojeTrida=vychoziTrida" , ale díky moc zase jsem se něco přiučil.


A odesílací tlačítko nemůže mít class="" nebo id="" ?? nebo kde je problém?
Pomohl jsem? Použij tlačítko [+]
 EasyAd verze 1.0

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se