HTML & CSS

Mac
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.57/5

Příspěvky: 2443
Registrace: 17.09.2012
Kód: Vybrat vše
<span style="width: 100px;">

Tohle nějak nic nedělá. U DIVu sice jo.

Kód: Vybrat vše
<div style="width: 100px;">

Ten ale zase dělá nový řádek a já potřebuju mít takhle všechno na jednom řádku.

http://www.zesportu.info/ (menu pod Sklikem)

Lukáš Jirsa
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 181
Registrace: 02.12.2011
Ano, pokud mu přiřadíš display: block. Šel bych na to ale spíš přes "a".

display: block; (umožní přidat rozměr)
min-width: 70px; (100 px se mi tam nevešlo, dal jsem 70 a ošetřil to pomocí "min-", aby se kurzové sázky natáhly)
text-align: center; (přijde mi to lepší zarovnat na střed)


Kód: Vybrat vše
.post-tags a {
color: #F4FCFF;
font-size: 11px ! important;
margin: 0 1px 1px 0;
padding: 5px 10px;
text-transform: uppercase;
display: block;
background: #B6B4B0;
text-decoration: none;
float: left;
font-weight: bold;
display: block;
min-width: 70px; /*ošetření pro delší bloky*/
text-align: center;
}

Přílohy

odkazy.png

peeeeta
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.83/5

Příspěvky: 2055
Registrace: 02.09.2012
Vypadá to, že jsi to již vyřešil, ale pro příště, musíš tomu SPANu přiřadit, že je to block, tak že výsledek je takovýto:

Kód: Vybrat vše
<span style="display:inline-block;width: 100px;">
Pokud jsem ti pomohl přidej mi bod tlačítkem [+]
Wedos aktuální slevy
 CZC slevové kupóny

Mac
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.57/5

Příspěvky: 2443
Registrace: 17.09.2012
Děkuju. :-)

// s tím "A" si měl pravdu. jsem nakonec roztahoval jenom jeden SPAN a tam to dělalo trochu neplechu.

M4X1mus
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 31
Registrace: 16.07.2012
Dnes je možný už úplně všechno, tak se neptej jestli je to možný, ale ptej se jak to udělat :D :D

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se